Ξεκινώντας τη δράση της το 1993, η ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ εδραιώθηκε στην τοπική και ευρύτερη αγορά, έχοντας να παρουσιάσει πολυάριθμα πλεονεκτήματα και ασύγκριτα μεγέθη.
Με τις κεντρικές εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης  6000 τ.μ, να βρίσκονται στο 3ο χμ της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου. Ένα νευραλγικό και ταυτόχρονα εύκολα προσβάσιμο σημείο, στην περιοχή που έχει να επιδείξει τη μεγαλύτερη βιομηχανική και εμπορική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο.
Το 2006, στα πλαίσια της επενδυτικής και εμπορικής πολιτικής της ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε, διαμορφώθηκαν οι νέοι και πλήρως λειτουργικοί εσωτερικοί εκθεσιακοί χώροι, κάνοντας χρήση της τελευταίας εξέλιξης των συστημάτων έκθεσης και προβολής προιόντων.
Σ’ αυτούς ενσωματώθηκε πρόσφατα η αποκλειστική έκθεση πλακιδίων και ειδών υγιεινής, σε έναν όροφο 1.000 τμ.
Το 2011 ξεκίνησε και η στρατηγική συνεργασία με την ΕΤΕΜ, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με τη ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε να αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων της στη Ρόδο.

Επικοινωνία

ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ ΑΕΒΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 3ο ΧΛΜ. Λ. ΡΟΔΟΥ - ΛΙΝΔΟΥ
85100 ΡΟΔΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2241068140, 2241061700 ΦΑΞ : 2241064050

ή συμπληρώστε τη φόρμα εδώ
 
 
Μπάρμπεκιου

Μπάρμπεκιου

Ένα μόνιμο barbecue, συνήθως χτιστό, θα σας κοστίσει αρκετά περισσότερο, αλλά αν έχετε μεγάλο κήπο ή αυλή, τότε σίγουρα αξίζει την επένδυση. Συνήθως κατασκευάζονται με πυρότουβλα και μπορείτε είτε να αναθέσετε σε κάποιον ειδικό χτίστη να σας το φτιάξει «πετραδάκι- πετραδάκι», είτε να επιλέξετε κάποιο έτοιμο – προκάτ. Η δεύτερη επιλογή είναι συνήθως και η πιο οικονομική, μιας και η ψησταριά έρχεται ουσιαστικά έτοιμη πάνω σε παλέτα και η τοποθέτησή της γίνεται άμεσα. Και στις δύο περιπτώσεις αν το μήκος της ψησταριάς είναι αρκετά μεγάλο, θα σας έρθει σε δύο κομμάτια, τα οποία ο χτίστης θα «ενώσει» κατά την τοποθέτησή της.

Αν έχετε κήπο, φροντίστε ο προσανατολισμός της ψησταριάς και η καμινάδα της να μην είναι προς την μεριά που πιθανώς να υπάρχουν ξερά χόρτα ή δέντρα. Σημαντικό επίσης είναι, η ψησταριά να «τραβάει» καλά τον καπνό. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με την τοποθέτηση ενός ειδικού μοτέρ που λειτουργεί σαν απορροφητήρας, είτε με τους παραδοσιακούς «κόκορες», είτε με τα στρογγυλά περιστρεφόμενα «καπέλα» . Αν η ψησταριά σας είναι σχετικά κοντή, τότε συστήνεται να τοποθετήσετε μια χοντρή αλυσίδα, η οποία κρέμεται κατά μήκος της καμινάδας και θερμαινόμενη δημιουργεί ανοδικό ρεύμα αέρα, το οποίο «τραβάει» τον καπνό προς τα πάνω.

Αξεσουάρ: Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

Τα «εργαλεία» του ψήστη περιλαμβάνουν κυρίως πιρούνες, τσιμπίδες, σπάτουλες, καθαριστικά σπρέι και συρματόβουρτσες για τον καθαρισμό της σχάρας.

 

 
 
 


Εξουσιοδοτημένο κατάστημα πώλησης.

SERVICE καταναλωτικού-προγράμματος

Επίσημος αντιπρόσωπος με SERVICE