Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

Προσφορά!

Fugalite Αρμόστοκος No7 Jasmine 3kg Kerakoll

Κωδικός Προϊόντος: 04730
MPN: 13917

Original price was: 40.92 €.Current price is: 39.00 €.

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Περιγραφή

Πορσελανώδης αρμόστοκος και συγκολλητικό υλικό, πιστοποιημένος, με υψηλή ρευστότητα και ευκολία καθαρισμού, βακτηριοστατικός και μυκητοστατικός, αδιάβροχος και ανθεκτικός στην κηλίδωση, για αρμούς από 0 έως και 10 mm υψηλής χημικό‑μηχανικής αντοχής, εγγυάται τη συνέχιση των επιφανειών από κεραμικά υλικά, ιδανικός για το GreenBuilding.

Ο Fugalite® είναι υγρή πορσελάνη για αρμολόγηση που προσδίδει συνέχιση σε όλες τις επενδύσεις κεραμικών υλικών και υαλοψηφίδας. Διατίθεται σε 3 συλλογές χρωμάτων συνολικά 27 αποχρώσεων, οι οποίες δίνουν χώρο στη δημιουργικότητα και στους πλέον πρωτότυπους συνδυασμούς, προσδίδοντας μία ασύγκριτη ομορφιά στους χώρους.

• Νέα πάρα πολύ λεία υφή
• Ιδανικός για τη συγκόλληση και την αρμολόγηση της υαλοψηφίδας

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ζήτησης και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Προστέθηκε στα Αγαπημένα