Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

HD 8/23 G Classic Karcher

Κωδικός Προϊόντος: 1.187-012.0K
MPN: 1.187-012.0

1.670.00 

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Περιγραφή

Περιγραφή

Εργοτάξια, δημόσια πάρκα και άλλοι, συχνά απομακρυσμένοι, χώροι χρήσης: Όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες εξωτερικές πηγές τροφοδοσίας για τις απαιτητικές εργασίες καθαρισμού, το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού HD 8/23 G Classic με βενζινοκινητήρα EU STAGE V είναι η ιδανική επιλογή. Με ωριαίο όγκο νερού 800 λίτρα, πίεση λειτουργίας 230 bar και τη στιβαρή αντλία στροφαλοφόρου άξονα, το μηχάνημα εκτελεί με αξιοπιστία ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες καθαρισμού. Το μηχάνημα HD 8/23 G Classic είναι εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη, κινητό και μεταφέρεται εύκολα με αυτοκίνητο, χάρη στην εργονομική λαβή ώθησης, την πρακτική αποθήκευση εξαρτημάτων, τις μικρές διαστάσεις και τους ανθεκτικούς σε διάτρηση τροχούς. Το μηχάνημα εντυπωσιάζει επίσης με τα εύκολα προσβάσιμα εξαρτήματα που προστατεύονται αποτελεσματικά από ένα μεγάλο φίλτρο νερού και μια θερμική βαλβίδα ασφαλείας. Για την αποφυγή ζημιών που προέρχονται από εξωτερικά ερεθίσματα, το μηχάνημα διαθέτει ένα εξαιρετικά στιβαρό σωληνωτό, χαλύβδινο πλαίσιο.

Χαρακτηριστικά & Εξοπλισμός
• Πιστόλι ψεκασμού, Βασική χρήση
• Εύκαμπτος σωλήνας υψηλής πίεσης, 10 m
• Ακροφύσιο ισχύος
• Προστατευτικό πλαίσιο κλωβού
• Αντλία στροφαλοφόρου άξονα με έμβολα με κεραμική επίστρωση
• Φίλτρο νερού

Σχετικά Προϊόντα

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ζήτησης και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Προστέθηκε στα Αγαπημένα