Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

Karcher WD 4 V-20/5/22 Σκούπα Υγρών / Στερεών 1000W / 20lt

Κωδικός Προϊόντος: 1.628-209.0
MPN: 1.628-209.0.

129.99 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Περιγραφή

Η σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD 4 V-20/5/22 είναι εξαιρετικά ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική, με ισχύ 1000W. Η ευελιξία της εξασφαλίζεται με τον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης και το ακροφύσιο δαπέδου με κλιπ, που συντονίζονται βέλτιστα για εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού. Με δυνατότητα αναρρόφησης τόσο υγρών όσο και ξηρών ρύπων, συμπεριλαμβανομένων και των χονδροειδών, χωρίς αλλαγή φίλτρου. Η συσκευή διαθέτει ανθεκτικό πλαστικό κάδο 20 λίτρων, καλώδιο 5 μέτρων, εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης 2,2 μέτρων, καθώς και ακροφύσιο δαπέδου με κλιπ. Με επίπεδο πτυχωτό φίλτρο και σακούλα φίλτρου fleece, η σκούπα εξασφαλίζει αποτελεσματικό και εύκολο καθαρισμό χωρίς αλλαγή φίλτρου. Η τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση του φίλτρου, χωρίς επαφή με τους ρύπους. Η σκούπα διαθέτει πρόσθετη λειτουργία φυσητήρα για τις περιοχές όπου η αναρρόφηση δεν είναι εφικτή. Η αφαιρούμενη λαβή επιτρέπει τη σύνδεση εξαρτημάτων απευθείας στον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης. Επιπλέον, ο εύκαμπτος σωλήνας μπορεί να αποθηκευτεί συμπαγώς στην κεφαλή της συσκευής, ενώ ο προφυλακτήρας διαθέτει ταχεία και άνετη στάθμευση των σωλήνων και του ακροφυσίου δαπέδου. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το σύστημα κλειδώματος “Pull & Push” για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο του κάδου, καθώς και μια εργονομικά διαμορφωμένη λαβή μεταφοράς για άνετη μεταφορά. Ανακαλύψτε την απόλυτη επίδοση με την ηλεκτρική σκούπα WD 4 V-20/5/22.

Σχετικά Προϊόντα

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ζήτησης και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Προστέθηκε στα Αγαπημένα