Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

Karcher WD 4 S V-20/5/22 Σκούπα Υγρών / Στερεών 1000W με Κάδο 20lt

Κωδικός Προϊόντος: 1.628-260.0K
MPN: 1.628-260.0

149.99 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Περιγραφή

Εξαιρετικά ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική με 1000 W. Η σκούπα WD 4 S V-20/5/22, ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης και το ακροφύσιο δαπέδου με κλιπ συντονίζονται βέλτιστα για τα καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού. Οι υγροί και οι ξηροί ρύποι ακόμη και οι χονδροειδείς απομακρύνονται εύκολα χωρίς αλλαγή του φίλτρου.
Η συσκευή διαθέτει ένα στιβαρό και ανθεκτικό στην κρούση κάδο από ανοξείδωτο χάλυβα 20 λίτρων, ένα καλώδιο 5 μέτρων, έναν εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης 2,2 μέτρων, το ακροφύσιο δαπέδου με κλιπ, το επίπεδο πτυχωτό φίλτρο και μια σακούλα φίλτρου fleece.
Χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, το φίλτρο στην σκούπα μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και γρήγορα σε λίγα δευτερόλεπτα για ενδελεχή καθαρισμό – χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τους ρύπους. Όπου δεν είναι δυνατή η αναρρόφηση, βοηθάει η πρόσθετη λειτουργία φυσητήρα.
Η αφαιρούμενη λαβή επιτρέπει την απευθείας σύνδεση εξαρτημάτων στον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης. Ο εύκαμπτος σωλήνας μπορεί να αποθηκευτεί συμπαγώς στην κεφαλή της συσκευής.
Οι σωλήνες και το ακροφύσιο δαπέδου είναι επίσης γρήγορα και άνετα σταθμευμένα στον προφυλακτήρα. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το σύστημα κλειδώματος “Pull & Push” για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο του κάδου, καθώς και μια εργονομικά διαμορφωμένη λαβή μεταφοράς για άνετη μεταφορά της ηλεκτρικής σκούπας.

Σχετικά Προϊόντα

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ζήτησης και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Προστέθηκε στα Αγαπημένα