Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

Asepsis Velvet Matt Λευκό 3lt Kraft

Κωδικός Προϊόντος: 157.000.234
MPN: JK33106000113

32.50 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Περιγραφή

Κορυφαίο αντιμικροβιακό βελουτέ ματ χρώμα με υψηλή αντοχή στο πλύσιμο

Υψηλής αντοχής βελουτέ ματ χρώμα εσωτερικής τοιχοποιίας με μεγάλη καλυπτικότητα και απόδοση. Αντιστέκεται στην ανάπτυξη μούχλας και μικροοργανισμών που βλάπτουν την επιφάνειά του, λόγω του ενισχυμένου μίγματος βιοκτόνων που περιέχει, με ιόντα αργύρου, ελεγμένο από το αναγνωρισμένο μικροβιολογικό ινστιτούτο IMSL. Είναι ανθεκτικό στα συχνά πλυσίματα (Class 1 κατά EN ISO 11998) με ήπια απορρυπαντικά και στα καθαριστικά απολύμανσης. Ιδανικό για σχολεία, για παιδικά δωμάτια, για άσηπτους χώρους, όπως χειρουργεία, νοσοκομεία, ιατρεία, ξενοδοχεία, σχολεία, για χώρους με υγρασία όπως βιομηχανίες τροφίμων και για χώρους μεγάλου συνωστισμού. Εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές VOC πιστοποιημένο με Indoor Air Comfort TM GOLD του οργανισμού Eurofins ως Best-In-Class στην κατηγορία του. Πιστοποιημένο κατά REDCert2 αφού λόγω του Biomass Balance Approach μειώνει τις εκπομπές CO2 έως και 202kg ανά τόνο παραγόμενου προϊόντος αντικαθιστωντας έως και 63% ορυκτές Α’ ύλες που απαιτούνται στην αλυσίδα παραγωγής του από ανανεώσιμη βιομάζα. Κατάλληλο για παιχνίδια και παιδικά έπιπλα κατά EN71-3.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
• Αραίωση: 8 – 12%
• Απόδοση: 12 – 15 (m²/Lt)
• Στέγνωμα: 1 – 2 h
• Στρώσεις: 2
• Απόχρωση: Λευκό

Σχετικά Προϊόντα

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ζήτησης και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Προστέθηκε στα Αγαπημένα