Δόμηση Ρόδου
Wishlist

Σετ Πανάκια Μικροϊνων Μπάνιου Karcher

Κωδικός Προϊόντος: 2.863-266.0K
MPN: 2.863-266.0

39.99 

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Άψογη καθαριότητα στο μπάνιο: Με το σετ πανιού μικροϊνών για μπάνια από υψηλής ποιότητας μικροΐνες. Τα δύο πανιά δαπέδου από μικροΐνες για το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix εξασφαλίζουν αστραφτερά δάπεδα στο μπάνιο και, με το σύστημα hook-and-loop, μπορούν να συνδεθούν και να αποσυνδεθούν εύκολα και γρήγορα από το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix χωρίς να έρθετε σε επαφή με τους ρύπους. Χρησιμοποιώντας το λειαντικό κάλυμμα μικροϊνών για το ακροφύσιο χειρός μπορείτε να απομακρύνετε χωρίς κόπο οποιαδήποτε επίμονα υπολείμματα αλάτων και σαπουνιού και το πανί γυαλίσματος από μικροΐνες θα κάνει τους καθρέφτες και τις άλλες λείες επιφάνειες να αστράφτουν.

Χαρακτηριστικά
• Μικροΐνες υψηλής ποιότητας
• Λειαντικό κάλυμμα μικροϊνών για το ακροφύσιο χειρός με λειαντικές και απαλές μικροΐνες
• Βολικό σύστημα hook-and-loop
• Ιμάντας βάσης στο πανί καθαρισμού δαπέδου
• Το πανί καθαρισμού δαπέδου καλύπτει όλες τις πλευρές του ακροφυσίου δαπέδου
• Πανί γυαλίσματος από μικροΐνες υψηλής ποιότητας

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Προστέθηκε στα Αγαπημένα