Οι παγκόσμιες πατέντες της 3Μ στην Δόμηση Ρόδου. | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
Νέα συνεργασία με την Flex.
5 Νοεμβρίου, 2019
Ανακαίνιση Airbnb
6 Φεβρουαρίου, 2020

Οι παγκόσμιες πατέντες της 3Μ στην Δόμηση Ρόδου.

 

Στην Δόμηση Ρόδου οι επαγγελματίες και όσοι καταπιάνονται με τεχνικές εργασίες, κατασκευές και διορθώσεις θα βρουν την παγκοσμίως καινοτόμα γκάμα προστατευτικού εξοπλισμού της 3Μ.

H 3M με πάνω από 110 χρόνια παρουσίας, είναι μια από τις πιο πρωτοποριακές και εφευρετικές κατασκευαστικές εταιρίες, που οδηγούν την παγκόσμια έρευνα και ανάπτυξη (R&D). Στο κομμάτι της προστασίας του επαγγελματία διαθέτουν μερικά από τα πιο ασφαλή προϊόντα εξοπλισμού που όχι μόνο ακολουθούν, αλλά θέτουν τα στάνταρ ποιότητας παγκοσμίως.

Μάσκες ενεργού άνθρακα για προστασία από σπρέι ή σωματίδια σε επικίνδυνο περιβάλλον, μάσκες ολόκληρου προσώπου για τεχνικές εργασίες, αλλά και ολόσωμες στολές προστασίας είναι μερικά από τα προϊόντα της 3Μ που θέλαμε να φέρουμε στο κοινό της Ρόδου.

Τεχνολογίες όπως θύρες εκπνοής, σύστημα κουμπώματος Bayonet, διπλά φίλτρα προστασίας αερίων, πλήρες σφράγισμα προσώπου, μετρητές κενού και ειδικά ελαστικά υλικά είναι μερικές από τις διεθνείς πατέντες της εταιρίας. Τα τεστ σφραγίσματος και διαπεραστικότητας της 3Μ εφαρμόζονται επανειλημμένα σε πολλές χώρες ταυτόχρονα, ώστε να καλύπτονται όλοι οι κανονισμοί ασφαλείας. Στον σχεδιασμό του επαγγελματικού εξοπλισμού υπολογίζεται ακόμα και ο τύπος δέρματος του μέσου χρήστη ανά χώρα, οι οδοντιατρικές επεμβάσεις, τα μαλλιά και οι αυξομοιώσεις βάρους.

Είτε πρόκειται για εξοπλισμό μιας χρήσης ή πολλαπλών, η 3Μ θέτει την κορυφή σε κάθε είδος προστασίας και κάνει την ζωή του επαγγελματία πιο εύκολη. Στην Δόμηση Ρόδου στο 3ο χλμ Ρόδου Λίνδου κάνουμε την επιστήμη προσιτή στον επαγγελματία, για μια ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική καθημερινότητα.