4 Λόγοι που η ψευδοροφή με γυψοσανίδα είναι η ιδανική επιλογή για τον χώρο σου! | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ

  4 Λόγοι που η ψευδοροφή με γυψοσανίδα είναι η ιδανική επιλογή για τον χώρο σου!

  Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδα, αποτελούν μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές στον τομέα κατασκευής οροφών. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι πολλοί, καθώς η γυψοσανίδα σαν υλικό συγκεντρώνει πολλά οφέλη και πλεονεκτήματα που κάνουν την επιλογή της μια πολύ έξυπνη κίνηση.

  Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται στην τοποθέτηση γυψοσανίδα;

  Για την κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα, οι εργασίες που ακολουθούνται είναι ιδιαίτερα απλές. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τα βήματα που ακολουθούν στην τοποθέτηση ψευδροροφής με γυψοσανίδα. Στην αρχή τοποθετείται ένας μεταλλικός σκελετός, εφαρμόζεται μία στρώση τουλάχιστον από γυψοσανίδα και έπειτα στοκάρονται και σπατουλώνονται. Τα μερεμέτια που χρειάζονται είναι ελάχιστα και για αυτό η τοποθέτησή της είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Εκτός όμως από την εύκολη τοποθέτηση, η ψευδοροφή με γυψοσανίδα έχει να σου προσφέρει πολλά ακόμη.

  Ποια είναι τα βασικά οφέλη που προσφέρουν οι ψευδοροφές με γυψοσανίδες;

  Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδες, διακρίνονται τόσο για αισθητικούς όσο και για πρακτικούς λόγους. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλα τα οφέλη τα οποία θα εξασφαλίσεις επιλέγοντας τις ψευδοροφές με γυψοσανίδα:

  Καλή μόνωση του χώρου

  Οι ψευδοροφές γυψοσανίδας προσφέρουν μοναδική ηχομόνωση και προστατεύουν αποτελεσματικά από τους ενοχλητικούς θορύβους. Παράλληλα έχουν καλές θερμομονωτικές ιδιότητες εμποδίζοντας τις συνεχείς μεταβολές της θερμοκρασίας του δωματίου και εξοικονομώντας χρήματα από τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης.

  Σταθερότητα & Αντοχή

  Οι ψευδοροφές και τα χωρίσματα από γυψοσανίδα είναι πολύ ανθεκτικά τόσο απέναντι στο πέρασμα το χρόνου όσο και στις διάφορες καταπονήσεις. Βοηθούν στην πυροπροστασία και δεν επηρεάζονται από σεισμούς.

  Χαμηλό Κόστος & Μέγιστη Λειτουργικότητα.

  Η κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα αν και είναι εφικτή σε πολύ προσιτές τιμές, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη και να εξυπηρετήσει πολλές διαφορετικές ανάγκες. Συνδυάζοντας χαμηλός κόστος και υψηλή ποιότητα, προτιμώνται όλο και συχνότερα για διάφορες κατασκευές.

  Υψηλό Αισθητικό Αποτέλεσμα

  Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδα μπορούν να βαφτούν και να επεξεργαστούν πολύ εύκολα ώστε να ταιριάξουν με όποιο στυλ εσύ θες και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και δεν υπάρχει κανένας σχεδιαστικός περιορισμός. Από τα παραπάνω είναι φανερό ότι η ψευδοροφή από γυψοσανίδα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιο χώρο και αν επιθυμείς να την τοποθετήσεις.

  Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η ψευδοροφή με γυψοσανίδα;

  Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδα, διαθέτουν πολλές εφαρμογές, οι οποίες συνοψίζονται στα εξής:

  Για κάλυψη ατελειών όπως καλώδια, σωλήνες, κλπ.

  Για τοποθέτηση κρυφού φωτισμού

  Για διακοσμητικούς λόγους και περίτεχνες κατασκευές

  Για την ηχομόνωση ενός δωματίου

  Για την κάλυψη συστημάτων θέρμανσης και εξαερισμού

  Οι ψευδοροφές από γυψοσανίδα επιλέγονται τόσο για επαγγελματικούς χώρου όσο και για σπίτια καθώς με την κατάλληλη επεξεργασία μπορούν να καλύψουν και την πιο ιδιαίτερη περίπτωση. Για να έχεις όμως ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, το μυστικό βρίσκεται στην καλή τοποθέτηση.