Δόμηση Ρόδου
Wishlist
Προσφορά!

Turbo Twin Κόλλα 10gr & Γεμιστικό Κόλλας 15gr

Κωδικός Προϊόντος: 500311015
MPN: 11015

8.90 

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Κόλλα ταχείας συγκόλλησης και γεμιστικό κόλλας σε μία συσκευασία. Εύκολη χρήση, σταθερό και σίγουρο αποτέλεσμα. Για επισκευές αυτοκινήτων, χόμπι, βιοτεχνία και βιομηχανία. Κόλλα κατάλληλη για όλους τους συνδυασμούς υλικών (εκτός από ΡΡ, ΡΕ) και ορυκτό ταχείας πήξης που ισχυροποιεί συνδέσεις και γεμίζει ρωγμές, διάκενα και τρύπες.

Εφαρμογές
Ο συνδυασμός των υλικών TURBO – KOΛΛΑ και TURBO – ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ είναι ιδανικός για να ενισχύσει, ισχυροποιήσει, δυναμώσει ευαίσθητες και δύσκολες συνδέσεις σε επιφάνειες, να γεμίσει ρωγμές, τρύπες και ραγίσματα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε: σπασμένους προφυλακτήρες και αεροτομές,ρωγμές σε φέρινγκ και άλλα εξαρτήματα μοτοσυκλετών, ραγίσματα σε plexiglass, σπασίματα σε φλας, clips, στηρίγματα, ταμπλό, διακόπτες, επιδιορθώσεις σε βάσεις και πλαϊνά καπάκια ηλεκτρικών εργαλείων, οικιακών συσκευών, παιχνιδιών, ηλεκτρονικών αξεσουάρ, Η/Υ κ.λπ. Ακόμη, σε σταθεροποιήσεις καλωδίων και μικρών εξαρτημάτων, για στεγανοποίηση σε τρύπες πλαστικών δοχείων και δεξαμενών. Δεν παρουσιάζει προβλήματα ανάμειξης, ούτε σπατάλη κόλλας και υλικού.

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Προστέθηκε στα Αγαπημένα