Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

Προσφορά!

Turbo All Seal Signal White 290ml

Κωδικός Προϊόντος: 500398104
MPN: 98104

9.30 

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Περιγραφή

Γενικής χρήσης σφραγιστικό με μόνιμη ελαστικότητα ενός συστατικού, με βάση SMP – Υβριδικό Πολυμερές. Για εφαρμογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε απορροφητικά και μη απορροφητικά υποστρώματα, για σχεδόν όλες τις εφαρμογές και υλικά. Πληροί τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του Διεθνή Ναυτιλιακού Οργανισμού ΙΜΟ. Πιστοποιημένο από αναγνωρισμένους οργανισμούς λόγω της υψηλής ποιότητας και της φιλικής σύστασής του προς το περιβάλλον.

Το TURBO ALL-SEAL είναι κατάλληλο για αρμούς σύνδεσης και κίνησης όλων των ειδών, σε σαλόνι, κουζίνα, δάπεδο, μπάνια και είδη υγιεινής, καθρέφτες, κτιριακές κατασκευές, προσόψεις, παράθυρα και πόρτες, στη βιομηχανία και εργοστασιακές κατασκευές. Κατάλληλο για ναυπηγικές χρήσεις. Ιδιαίτερα κατάλληλο για τοιχοποιία, μπετόν, τεχνητές και φυσικές πέτρες, ξύλα, φελλό, κεραμικά, πλαστικά (PVC, ακρυλικά, ABS), μέταλλα (χάλυβα, αλουμίνιο, ορείχαλκο), γυαλί, καθώς και ανοδιωμένες, γαλβανισμένες, καλυμμένες με πούδρα ηλεκτροστατικής βαφής, ψυχρές και θερμικά επικαλυμμένες επιφάνειες.

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Προστέθηκε στα Αγαπημένα