Δόμηση Ρόδου
Wishlist
Προσφορά!

Turbo Fix & Go Λευκή 290ml

Κωδικός Προϊόντος: 500398454
MPN: 98454

13.20 

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Πολύ ισχυρό συγκολλητικό/σφραγιστικό, με πολύ υψηλή αρχική συγκράτηση, μεγάλης αντοχής, ταχείας σκλήρυνσης και μόνιμα ελαστικό ενός συστατικού με βάση SMP-Υβριδικό Πολυμερές. Είναι ουδέτερου πολυμερισμού, άοσμο, χωρίς διαλύτες σιλικόνες και ισοκυανίτες. Ωριμάζει με την υγρασία. Φιλικό στο περβάλλον.

Εφαρμογές
Κατάλληλο για γρήγορες συγκολλήσεις με μόνιμη ελαστικότητα σε τομείς κατασκευών της βιομηχανίας του χάλυβα, μετάλλων, αλουμινίου, ξύλου, laminate, φελλού, πλαστικών, σκυροδέματος, πέτρας, γύψου και κεραμικών, σε επενδύσεις ξύλου, ξηράς δόμησης, πλίνθους, διακοσμητικά πάνελ, μονωτικές και ακουστικές πλάκες, διακοσμητικά γείσα, επενδύσεις τοίχων, πλατύσκαλα, μονωτικά υλικά, πολυστερίνες, πλακάκια, φυσικές πέτρες, παράθυρα και περβάζια, είδη υγιεινής, αξεσουάρ μπάνιου, καθρέπτες, συσκευές και μηχανές, ηλεκτρική τεχνολογία, μηχανές εξαερισμού και
κλιματισμού, αμαξώματα, αυτοκίνητα, βαγόνια, κοντέινερ και πολλά άλλα. Το TURBO – FIX & GO είναι κατάλληλο για κάθε συγκόλληση.
Γενικά, τα συγκολλημένα στοιχεία δεν χρειάζονται καμία υποστήριξη μετά από την εφαρμογή της κόλλας. Προσκολλάται και στηρίζει αμέσως!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Προστέθηκε στα Αγαπημένα