Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

Turbo Fix Μαύρη 600ml

Κωδικός Προϊόντος: 500398486
MPN: 98486

14.99 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Ισχυρό συγκολλητικό/σφραγιστικό, υψηλής αντοχής, μόνιμα ελαστικό ενός συστατικού με βάση SMP-Υβριδικό Πολυμερές σε ευρεία περιοχής προσκόλλησης. Σκληραίνει με την υγρασία. Είναι ουδέτερο πολυμερισμού, άοσμο, χωρίς διαλύτες, σιλικόνες και ισοκυανίτες. Φιλικό στο περιβάλλον.

Εφαρμογές
Κατάλληλο για μόνιμα ελαστικές συγκολλήσεις σε βιομηχανικές εφαρμογές, βιομηχανίες σιδήρου, χάλυβα, μετάλλων, αλουμινίου, ξύλου, αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, laminate, σοβατεπί, φελλού, πλαστικών, σκυροδέματος, πέτρας, γύψου, κεραμικών, καθρεπτών, θερμομονωτικές και ηχομονωτικές πλάκες, επενδύσεις τοίχων, πάνελ, μάρμαρα, μονωτικά υλικά, πολυστερίνες, πλακάκια, φυσικές πέτρες, παράθυρα, περβάζια, είδη υγιεινής, αξεσουάρ μπάνιου, μηχανές εξαερισμού και κλιματισμού, βαγονιών, κοντέινερ κ.άλ. Βάφεται μετά από την σκλήρυνσή του. Το TURBO – FIX πληροί τις προδιαγραφές του προτύπου DIN EN ISO 846 και συνεπώς είναι κατάλληλο για την εφαρμογή σε εγκαταστάσεις εξαερισμού σύμφωνα με VDI 6022. Επίσης, είναι κατάλληλο και εγκεκριμένο με πιστοποιητικό ISEGA για εφαρμογές σε χώρους φύλαξης τροφίμων.

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Προστέθηκε στα Αγαπημένα