Συμβουλές για ανακαινίσεις Airbnb! | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
Ανακαίνιση Airbnb
6 Φεβρουαρίου, 2020
Ανακαίνιση του μπάνιου σας!
11 Μαρτίου, 2020

Συμβουλές για ανακαινίσεις Airbnb!


  Σε συνέχεια των συμβουλών για τις ανακαινίσεις, τα επόμενα σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

 

  1. Τακτική συντήρηση του ακινήτου σας. Είναι φυσικό κι επόμενο, ότι όσο περισσότεροι οι επισκέπτες, τόσο μεγαλύτερη χρήση επομένως και φθορά του ακινήτου. Θα χρειαστούν, λοιπόν, συχνές εργασίες γενικής συντήρησης. Ιδανικά, μία με δύο φορές το χρόνο.
  2. Σκεφτείτε έξυπνα και μακροπρόθεσμα τι σας συμφέρει περισσότερο και πράξτε αναλόγως. Αναλογιστείτε την περίπτωση που δεν θέλετε να νοικιάζετε το ακίνητο σας για πάντα κι αποφασίζετε να το πουλήσετε. Φροντίστε να το ανακαινίσετε και να το συντηρείτε έτσι, ώστε αργότερα, εφόσον έχετε προβλέψει και την ζήτησή του, να το πουλήσετε.
  3. Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Δώστε έμφαση στα ”μικρά” που θα προσελκύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, που μπορεί να κάνουν σχολαστική έρευνα πριν καταλήξουν. Δώστε σε αυτούς το κάτι διαφορετικό, ένα πλούσιο, ποιοτικό πρωινό, μία συλλογή ταινιών ή βιβλίων. Μπείτε στο μυαλό του επισκέπτη και απαντήστε στο ερώτημα γιατί να επιλέξει το δικό σας ακίνητο; Τι παραπάνω προσφέρετε εσείς και γιατί να σας προτιμήσει έναντι κάποιου άλλου; Αναλογιστείτε τι θα ήταν αυτό που θα ωθούσε τον επισκέπτη στην κράτηση και εκπληρώστε το με τη βοήθεια της φαντασίας σας. Κάτι τέτοιο θα ήταν ένα τζακούζι, μία μηχανή εσπρέσο και άλλα comforts. Δώστε έμφαση στο να ικανοποιήσετε τον επισκέπτη στο έπακρο!

  1. Μην προ τρέχετε χωρίς να έχετε εξετάσει όλες τις παραμέτρους μιας ανακαίνισης. Σαν έργο κοστίζει, χρειάζεται μεγάλο χρηματικό ποσό. Σκεφτείτε το budget σας και κατά πόσο μπορείτε να διαθέσετε το απαιτούμενο ποσό για μία τέτοια επένδυση. Μελετήστε διεξοδικά την απόδοση αυτής της επένδυσης προτού ξεκινήσετε οποιαδήποτε ενέργεια.
  2. Όταν είστε έτοιμοι τραβήξτε κάποιες επαγγελματικές, ελκυστικές φωτογραφίες για να δημοσιεύσετε στην πλατφόρμα, δημιουργήστε μία αξιοπρεπής περιγραφή τονίζοντας τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του ακινήτου σας και προχωρήστε στην ανάρτηση.
Υποδεχθείτε τους επισκέπτες σας με χαμόγελο και έναν πανέμορφο χώρο…Καλή επιτυχία! 🙂