Μια παιδική χαρά μέσα στον κήπο σας!
27 Μαΐου 2020
Διαμόρφωση Σαλονιού – Ένας χώρος πολύτιμος για όλους!
5 Ιουλίου 2020

Πείτε τέλος στα παθογόνα βακτήρια στις επιφάνειες σας με τα Αντιβακτηριακά χρώματα Vitex!

Οι ανάγκες μας για μεγαλύτερη ασφάλεια και υγιεινή έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι φρόνιμο θα ήταν να προστατευθούν από διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως τα βακτήρια και οι μύκητες. ‘Έτσι, τα αντιβακτηριακά χρώματα από την Vitex μπορούν να προστατεύσουν νοσοκομεία, οίκους περίθαλψης, σχολεία, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, γραφεία και άλλα δημόσια κτίρια και σπίτια.

Επιβιώνουν όμως τα βακτήρια πάνω σε επιφάνειες;

Μα φυσικά! Όλες οι επιφάνειες και οι τοίχοι είτε είναι από ξύλο ή μέταλλο, μπορούν να  αποτελέσουν εστία μικροβίων. Μόλις έρθουν σε επαφή με παθογόνο οργανισμό, ο τελευταίος μπορεί να αρχίσει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, έως ότου μεταφερθεί στον ξενιστή. Επιπλέον, είναι κατά της ανάπτυξης της μούχλας είτε σε επιφάνειες που υπάρχει ήδη ή ενδέχεται να αναπτυχθεί. Με τα νέα προϊόντα Vitex Eco, Aquavit PU Eco και Vitex Sani Eco απαλλαχτείτε από τα μικρόβια μια και καλή!

Vitex Antibacterial

Το πλαστικό χρώμα κατά της μούχλας εξελίσσεται και πλέον κυκλοφορεί με νέα ανανεωμένη εμφάνιση και καινούριο όνομα. Οι αξεπέραστες και αναλλοίωτες ιδιότητες του, ολοκληρώνουν τη σειρά της Vitex με προϊόντα νερού ιδανικά για εσωτερική χρήση. Έχουν, ακόμη, χαμηλή περιεκτικότητα σε Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (low VOC). Κυκλοφορεί και η Λευκή Βάση με την οποία επιλέγετε, αν θέλετε, να παρασκευάσετε και άλλες αποχρώσεις μέσα από το Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων Coloring της Vitex.

 

Aquavit PU Eco

Πρόκειται για ένα ακρυλικό βερνικόχρωμα νερού που ενδείκνυται για εσωτερικές, αλλά και εξωτερικές επιφάνειες. Μπορεί να περαστεί σε ξύλο, μέταλλο, γυαλί, PVC, σοβά, αλουμίνιο κ.α. Εφαρμόζεται και απλώνεται όμορφα, έχει μεγάλη καλυπτικότητα, αντέχει στις εναλλαγές του καιρού και δεν μυρίζει έντονα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Προτείνεται για παιδικά δωμάτια, νοσοκομεία, ιατρεία, σχολεία, γυμναστήρια κλπ.. Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις και τα φινιρίσματα χάρης στο Σύστημα Vitex Colouring.

Vitex Eco

Το πλαστικό χρώμα αυτό προορίζεται για εσωτερική χρήση, είναι υψηλής ποιότητας και αυτό με τη σειρά του διακρίνεται για την αντιμικροβιακή του δράση. Δεν έχει έντονη οσμή, γιατί δεν περιέχει αμμωνία και άλλες επικίνδυνες ουσίες. Παρέχει ασυναγώνιστη κάλυψη και εξαιρετική απόδοση λευκού χρώματος. Ιδανικό για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, όπου είναι απαραίτητες οι αντισηπτικές του ιδιότητες. Μέσω του Vitex Colouring, θα το βρείτε σε πολλές αποχρώσεις ανάλογα με την προτίμηση σας.

 

Vitex Satin Eco

Το πλαστικό χρώμα σε σατινέ φινίρισμα είναι κατάλληλο για εσωτερική χρήση, είναι οικολογικό και δεν μυρίζει έντονα στην εφαρμογή. Επιπρόσθετα, όπως και με τα άλλα χρώματα της σειράς, δεν μεταδίδει βαρέα μέταλλα σε παιδικά παιχνίδια και αντικείμενα. Απλώνεται εύκολα και αποδίδει μια βελούδινη αίσθηση σε σοβά, μπετόν, γυψοσανίδα κλπ. Έχει, συν τοις άλλοις, αντοχή σε απορρυπαντικά και τυχόν κιτρινίλες από καπνό. Προστατεύει με τη σειρά του ενάντια σε παθογόνα βακτήρια και είναι ενδεδειγμένο για χώρους που χρειάζονται μεγαλύτερη αντισηπτική προστασία. Για τις αποχρώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εδώ το Vitex Colouring.

Πιστοποιήσεις

Όλα τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν χρώμα που μειώνει έως και 99.9% των βακτηρίων και μυκήτων από τους τοίχους. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για χώρους που φιλοξενούν παιδιά και τα έπιπλα τους. Διακρίνονται για τη μεγάλη αντοχή τους στο πλύσιμο, είναι οικολογικά και προσφέρουν καλύτερη ποιότητά εσωτερικού αέρα. Τέλος, είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το Διεθνή Φορέα και έχουν επιτευχθεί όλοι οι έλεγχοι και οι εργαστηριακές δοκιμές IMSL με βάση το πρότυπο ISO 22196 για E.Coli και Staphylococcus aureus.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τη σειρά Vitex Antibacterial επικοινωνήστε μαζί μας!