Γλιστρήματα και ολίσθηση τέλος με Anti-Slip. | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
Πατητή τσιμεντοκονία ΠΡΟΛΑΤ για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.
19 Αυγούστου, 2019
Νέα συνεργασία με την Flex.
5 Νοεμβρίου, 2019

Γλιστρήματα και ολίσθηση τέλος με Anti-Slip.

Σκέφτεστε να προστατεύσετε τους επισκέπτες της επιχείρησής σας από τα γλιστρήματα στις σκάλες και σε κατηφορικό δάπεδο; Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο ασφαλές για τα παιδιά και να μην γλιστράει η αυλή;

Στην Δόμηση Ρόδου θα βρείτε το Anti-Slip της Durostick, ένα επαλειφόµενο τσιµεντοειδές, αντιολισθηρό κονίαµα που διασφαλίζει τη σταθερότητα στην κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων, αυξάνοντας την ασφάλεια του χώρου. Πρόκειται για μια πολύ εύχρηστη και αποτελεσματική εφαρμογή, ιδανική για ράμπες, συνεργεία, σκαλοπάτια, πεζοδρόμια ή αυλές. Διατίθεται σε λωρίδες πλάτους 5,  2,5 εκατοστών ή και άλλες ενώ βολεύει για πλακάκια ή μάρμαρο. Για να κρατήσει σε βάθος χρόνου η ποιότητα του Anti-Slip προτείνουμε την κάλυψή του με ένα βερνίκι όπως το Vista.

Αν ο χώρος που θέλετε να επενδύσετε με αντιολισθητική επιφάνεια αφορά χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, μαγειρεία, παρασκευαστήρια τροφίμων κλπ, προτείνουμε το πιστοποιημένο εποξειδικό DUROEPOXY FLOOR PRIMER SF. Η εφαρμογή του γίνεται πολύ γρήγορα πχ με ρολό, δεν σκάει, έχει ελαστικές ιδιότητες, αντέχει στις καιρικές συνθήκες, ήλιο και βροχή, ενώ δεν παρουσιάζει προβλήματα όσον αφορά την συστολή/διαστολή. Ο επιχειρηματίας αλλά και ο ιδιώτης μπορεί έτσι πανεύκολα να κάνει τον χώρο του πολύ πιο ασφαλή σε πεζούς και οχήματα, λύνοντας έτσι όλα τα προβλήματα πρόσφυσης και γλιστερών επιφανειών.

Η Δόμηση Ρόδου εδώ και πάνω από 20 χρόνια είναι δίπλα στον επαγγελματία με λύση για κάθε πρόβλημα μόνωσης, δόμησης και κατασκευών. Επισκεφθείτε μας στο 3ο χλμ Ρόδου – Λίνδου και βρείτε λύση για κάθε σας πρόκληση.