Δώστε φως στη ζωή και στο σαλόνι σας!
27 Αυγούστου 2020
Περιποιηθείτε το σπίτι σας μέσα και έξω με προϊόντα Vitex!
15 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες των ατμοκαθαριστών της Kärcher!

Οι ατμοκαθαριστές της Kärcher παρέχουν ένα εκπληκτικό σύστημα καθαρισμού, που εγγυάται την απομάκρυνση έως και του 99,99% όλων των μικροβίων, βακτηρίων, και ιών, συμπεριλαμβανομένου και του κορωνοϊού, μόνο με τη χρήση νερού από τη βρύση, χωρίς την προσθήκη χημικών προϊόντων. Φυσικά, αυτό ισχύει όταν οι καθαριστές έρχονται σε άμεση επαφή με τις επιφάνειες καθαρισμού για έστω 30 δευτερόλεπτα.

Στη Δόμηση Ρόδου θα βρείτε τον μικρού μεγέθους ατμοκαθαριστή SC 1 EasyFix 2 σε 1, που περιλαμβάνει και σετ για καθαρισμό δαπέδου, καθώς και τον SC 3 EasyFix, που αποτελεί τον ταχύτερο ατμοκαθαριστή του είδους του, αφού ζεσταίνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα!

Οι συσκευές της Kärcher μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους χώρους του σπιτιού και να απολυμάνουν και να καθαρίσουν με ασφάλεια, γρήγορα, αλλά και σχολαστικά: δάπεδα, βρύσες, νιπτήρες, πλακάκια, παράθυρα, καθρέπτες, απορροφητήρες, εστίες κουζίνας κ.α. Οι μικρές τους διαστάσεις τους επιτρέπουν να «εισέρχονται» ακόμα και σε δύσκολα σημεία (εσοχές, γωνίες κ.λπ.), ενώ η αποθήκευση τους είναι πανεύκολη.

Ο SC1 EasyFix 2 σε 1 είναι πρακτικός για εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό δαπέδων και απομακρύνει ακόμα και επίμονους ρύπους χωρίς καμία δυσκολία. Περιλαμβάνει ειδικά εξαρτήματα καθαρισμού (ακροφύσιο δαπέδου, πανιά με υψηλής ποιότητας μικροΐνες, ευέλικτη λαβή με ρύθμιση ροής ατμού), ενώ στα θετικά του συγκαταλέγονται η ισχυρή πίεση ατμού, που φτάνει τα 3 bar, το σύστημα κλειδώματος για παιδιά και φυσικά η εύκολη αποθήκευση του οπουδήποτε καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο.

Ο SC 3 EasyFix έχει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες και δοχείο νερού, που του επιτρέπει να ξαναγεμίζεται άμεσα και να ζεσταίνεται σε λιγότερο από 1 λεπτό, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να διακόψετε το καθάρισμα σας ούτε για λίγο. Ακόμη, διαθέτει φυσίγγιο αφαλάτωσης, που αφαιρεί τα άλατα του νερού και κατ’ επέκταση αυξάνει και τη διάρκεια ζωής της συσκευής, χώρο αποθήκευσης για τα εξαρτήματα, πανιά με υψηλής ποιότητας μικροΐνες, ακροφύσιο δαπέδου και άλλα πολυχρηστικά εργαλεία. Στα πλεονεκτήματα του προστίθεται και εδώ η αδιάκοπη παραγωγή ατμού, το σύστημα κλειδώματος για παιδιά, αλλά και ο έλεγχος ροής του ατμού ανάλογα με την επιφάνεια ή τους ρύπους που επιθυμείτε να απομακρύνετε.

Όλοι οι ατμοκαθαριστές «έρχονται» με τα δικά τους εξαρτήματα, ωστόσο μπορείτε πάντοτε να προμηθευτείτε και άλλα σετ που διευκολύνουν το καθάρισμα άλλων επιφανειών, αντικειμένων, ακόμα και ρούχων.

Βρείτε τώρα τα προϊόντα της Kärcher στο κατάστημα μας στο 3ο χιλιόμετρο Ρόδου – Λίνδου και καθαρίστε το σπίτι σας υγιεινά και αποτελεσματικά!