Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον 2018 | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
Κάνε το παλιό Νέο και το Νέο ακόμα Καλύτερο!


Έλα στη Δόμηση Ρόδου και τα υπόλοιπα είναι δική μας υπόθεση!

Τι είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον 2018»;

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Στη Δόμηση Ρόδου έχουμε τους καλύτερους συνεργάτες που μπορούν να σου δώσουν ιδέες και λύσεις για το πως θα κάνεις το σπίτι σου ποιο ενεργειακό και φιλικό προς το περιβάλλον.


Η Εξοικονόμηση Ενέργειας αποτελεί σήμερα θέμα ζωτικής σημασίας, όχι μόνο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για την εξοικονόμηση πόρων ενέργειας καθώς και για τη μείωση, για τους καταναλωτές, του κόστους αυτής είτε πρόκειται για θέρμανση, ψύξη ή χρήση λοιπών ηλεκτρικών συσκευών. Ειδικότερα, στα πλαίσια του νέου προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας που απευθύνεται σε κύριες κατοικίες «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II», η Δόμηση Ρόδου έχει να προτείνει ολοκληρωμένα συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης για τοίχους και ταράτσες. 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 22410 68140 Η ΣΤΟ 22410 61700 ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Κατέβασε εδώ τον υπολογιστή θερμικής αντίστασης και επέλεξε το θερμομονωτικό υλικό και το πάχος του ανάλογα με την εισοδηματική κατηγορία δαπάνης που ανήκεις.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας


Επικοινωνήστε μαζί μας