Νέα συνεργασία με την Flex. | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
Γλιστρήματα και ολίσθηση τέλος με Anti-Slip.
30 Σεπτεμβρίου, 2019
Οι παγκόσμιες πατέντες της 3Μ στην Δόμηση Ρόδου.
7 Νοεμβρίου, 2019

Νέα συνεργασία με την Flex.

 

Η Δόμηση Ρόδου περήφανα ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Flex και τον όμιλο Fournarakis. Η Flex με πορεία από το 1922 είναι παγκοσμίως γνωστή για τα πρωτοποριακά της εργαλεία όπως γωνιακοί τροχοί, αλοιφαδόροι και εργαλεία Giraffe. Τα επαγγελματικά αυτά εργαλεία δίνουν λύση σε πολλούς επαγγελματίες και τεχνίτες οι οποίοι τα εμπιστεύονται για την εξαιρετική τους αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο.

Η εταιρία τα τελευταία χρόνια έχει εισάγει στην γκάμα της premium πιστολέτα, αναδευτήρες, τριβεία, μετρητικά lazer και ταινιολειαντήρες. Ένα από τα χαρακτηριστικά της Flex που την καθιστά παγκόσμιο ηγέτη ποιότητας είναι η πατενταρισμένη τεχνολογία μπαταρίας KEEP COOL & ACTIVE CELL. Πρόκειται για μπαταρίες που περιέχουν ενεργό ψυκτικό υλικό, χαμηλώνοντας έτσι κατά πολύ την παραγωγή θερμότητας και ανεβάζοντας την διάρκεια χρήσης ανά φόρτιση.

Τα κινούμενα μέρη των εργαλείων λειτουργούν με το σύστημα BRUSHLESS που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται καθόλου συντήρηση. Η δύναμή τους είναι έως και 30% ανεβασμένη σε σχέση με τα κοινά εργαλεία, ενώ η διάρκεια ζωής συχνά αγγίζει την 10πλάσια. Τέλος, όλα τα εργαλεία Flex συνοδεύονται από 3 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης ενώ η μπαταρία με 1 χρόνο.

Η Δόμηση Ρόδου στο 3ο χλμ Ρόδου Λίνδου είναι ο πολυχώρος του επαγγελματία τεχνίτη και μηχανικού. Στον χώρο μας θα βρείτε όλες τις κορυφαίες ευρωπαϊκές και αμερικάνικες εταιρίες εξοπλισμού για κάθε εργασία κατασκευής, διόρθωσης, μόνωσης και DIY.