ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ | Προϊόντα και Ιδέες για ιδιώτες και Επαγγελματίες
 

Καλωσήρθατε
στη Δόμηση Ρόδου


Η ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε δραστηριοποιείται στον κλάδο των δομικών και συναφών προϊόντων, κατέχοντας ηγετική θέση στα Δωδεκάνησα.
Με σύγχρονες κτιριακές υποδομές 6.000 τ.μ., που φιλοξενούν περισσότερους από 25.000 κωδικούς προϊόντων, επαναπροσδιορίζει την έννοια του Τεχνικού Πολυκαταστήματος. Η σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης και η μελετημένη διαμόρφωση των εκθεσιακών χώρων, δημιουργούν νέα standards όχι μόνο για την τοπική αλλά και την Ελληνική αγορά. Μέσα από πολυάριθμες στρατηγικές συνεργασίες με επώνυμους Ελληνικούς και διεθνείς οίκους, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και τηρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας.

Ταυτόχρονα, η σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία με όλους τους προμηθευτές, έχει συμβάλει στη δημιουργία ενός άριστου κλίματος, που θωρακίζει την κοινή προσπάθεια και συμβάλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων της εποχής μας.

Περισσότερα

Με περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κατασκευής είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλύτερά από τον καθένα τις πραγματικές σας ανάγκες. Συνεχώς μελετάμε, ενημερωνόμαστε και δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν που υπάρχει έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα τις κορυφαίες επιλογές του χώρου για εσάς. Επειδή γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι η σωστή χρήση των κατάλληλων υλικών εγγυάται την ποιότητα της κατασκευή όλα μας τα προϊόντα φέρουν τις υπογραφές των πλέον αξιόπιστων και καταξιωμένων εταιρειών του χώρου! Σε ένα ζήτημα τόσο σοβαρό όσο η δόμηση ποια θα είναι η δική σας επιλογή;

parallax background

Υπηρεσίες που ξεχωρίζουν!

Οι υπηρεσίες μας

Τρόποι πληρωμής

Έως και 12 Άτοκες Δόσεις

Χαμηλές Τιμές

Ανταγωνιστικές τιμές και καθημερινές προσφορές.

Service

Σέρβις εργαλείων όλων των ηλεκτρικών μηχανημάτων.

Παράδοση στο χώρο σας

Δωρεάν παράδοση με στόλο 6 αυτοκινήτων και έναν γερανό μέχρι και 6ο όροφο.