Πωλητής/α FEBAL CASA στην Ρόδο
16 Νοεμβρίου 2019
Ανακαίνιση Airbnb
6 Φεβρουαρίου 2020

Υβριδικό Σύστημα Στεγάνωσης – HyRoof Hybrid PU

Φροντίστε μόνοι σας την προστασία της ταράτσας σας με το HyRoof Hybrid PU  και καλύψτε περισσότερο από 10 χρόνια προστασίας! Ειδικά σχεδιασμένο για τις κλιματολογικές αλλαγές της Μεσογείου, με υψηλή αντοχή σε λιμνάζοντα νερά, το HyRoof Hybrid PU προσφέρει εξαιρετική προστασία από την υγρασία, όπως επίσης 93% ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και υψηλή λευκότητα. Εύκολο στη χρήση του και στην εφαρμογή του καθώς είναι κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες.

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα και τελειοποιήστε εύκολα και γρήγορα!

Στάδια Εφαρμογής

1) Προετοιμασία επιφάνειας

Καθαρίστε καλά την επιφάνεια έτσι ώστε  πριν εφαρμόσετε να είναι στεγνή, λεία και χωρίς σκόνη η τυχόν σαθρά υλικά. Αφαιρέστε τη σκουριά από την μεταλλική κατασκευή και εφαρμόστε απευθείας στην σκουριασμένη επιφάνεια το Direct -3 in 1 της Vitex για αποτελεσματική προστασία από τη διάβρωση.


2) Στοκάρισμα Ρωγμών

Ανοίξτε τη ρωγμή με χρήση σπάτουλας, καθαρίστε την επιφάνεια, ασταρώστε με υβριδικό αστάρι της HyRoof Primer και στοκάρετε με τον Ελαστομερή Στόκο της Vitex (για ρωγμές έως και 1cm).

Μόλις στεγνώσει εφαρμόστε την πρώτη στρώση HyRoof Hybrid PU, τοποθετήστε την Ταινία Πολυεστερικού Οπλισμού HyRoof ενώ η στρώση είναι νωπή κι από πάνω σκεπάστε τον οπλισμό με υλικό.

3) Αστάρωμα υποστρώματος

Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε στεγνό υπόστρωμα το υβριδικό αστάρι HyRoof Primer Hybrid PU αναραίωτο σε όλη την επιφάνεια και αφήστε το να στεγνώσει για 2-3 ώρες. Επιλέξτε ρολό, πινέλο, βούρτσα.

*Για να εξασφαλίσετε περισσότερα από 10 χρόνια προστασίας θα χρειαστεί αμέσως μετά το στάδιο 3  να εφαρμόσετε:

α. Ταινία Πολυεστερικού Οπλισμού HyRoof στους γωνιακούς αρμούς οι οποίοι πρέπει να οπλίζονται λόγω των συστοδιαστολών. Εφαρμόστε μία στρώση HyRoof Hybrid PU, τοποθετήστε την ταινία ενώ η στρώση είναι νωπή και σκεπάστε με υλικό.

β. Ενισχυμένο Πολυεστερικό Οπλισμό HyRoof ενώ η 2η στρώση είναι νωπή και από πάνω σκεπάστε με HyRoof Hybrid PU . Την επόμενη μέρα εφαρμόστε σταυρωτά την τελική στρώση. Συνίσταται η συνολική κατανάλωση του HyRoof Hybrid PU να είναι τουλάχιστον 1,9 lt/ εφαρμόζοντας  1lt/ κάτω από τον οπλισμό και τελική στρώση 0,8 lt/, πάνω από τον οπλισμό.

4) Εφαρμογή 1ης στρώσης HyRoof Hybrid PU

Το HyRoof Hybrid PU είναι έτοιμο προς χρήση εφαρμόζεται με ρολό, πινέλο, βούρτσα ή πιστόλι airless σε όλη την προς στεγάνωση επίπεδη επιφάνεια και στα περιμετρικά κατακόρυφα στηθαία σε τουλάχιστον 30-40 cm ύψος.

5) Εφαρμογή 2ης στρώσης HyRoof Hybrid PU

Βάφετε ξανά μετά από 16-24 ώρες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία). Εφαρμόζετε σταυρωτά με συνολική κατανάλωση 1η και 2η στρώση τουλάχιστον 1lt/.

6) Τελική επιφάνεια

Η τελική επιφάνεια έχει υψηλή λευκότητα και προσφέρει κορυφαία στεγάνωση και μείωση του κόστους ψύξης του κτιρίου.

Για περισσότερες συμβουλές και οδηγίες επισκεφθείτε την Δόμηση Ρόδου στο 3ο χλμ. Ρόδου Λίνδου, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με οτιδήποτε χρειαστείτε!