Αξιοποιήστε έξυπνα το μπάνιο σας! | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
Των φρονίμων τα παιδιά πριν χειμωνιάσει στεγανώνουν!
17 Σεπτεμβρίου, 2018
Πως να βάψεις μόνος σου το σπίτι!
30 Νοεμβρίου, 2018

Αξιοποιήστε έξυπνα το μπάνιο σας!

Μπορεί το μπάνιο να είναι ο χώρος του σπιτιού μας που περνάμε το λιγότερο χρόνο μας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να το παραμελούμε και να στερείται έμπνευσης σε σύγκριση με τους υπόλοιπους χώρους. Υπάρχουν έξυπνες λύσεις και tips ώστε να μετατρέψετε το μπάνιο σας από μικρό και άβολο σε ευρύχωρο πολυχώρο, βελτιώνοντας έτσι την περιποίηση και τη διάθεσή σας. Ας δούμε μερικές από αυτές:

Ένα must, αν όχι το σημαντικότερο είναι η επιλογή του νιπτήρα. Μπορεί οι νιπτήρες δαπέδου με τη μεγάλη πορσελάνινη βάση να δείχνουν εντυπωσιακοί σε σωστούς χρωματισμούς, αλλά σε ένα στενό μπάνιο το μόνο που θα φέρουν είναι την έλλειψη χώρου. Αντίθετα μια κοινή πρακτική είναι ένας πιο «μαζεμένος» νιπτήρας τοίχου. Έτσι πετυχαίνουμε το σκοπό μας έχοντας όμως κερδίσει άλλο μισό με ένα τετραγωνικό στο πάτωμα.

Πέρα από το νιπτήρα, τα έπιπλα που θα διακοσμούν το μπάνιο σας παίζουν και αυτά πρωταγωνιστικό χώρο στη διαμόρφωσή του. Μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα που συνδυάζουν κρυφά ράφια με καθρέφτη, έτσι ώστε καλύπτοντας μόνο μια πλευρά του τοίχου να έχετε όλα τα απαραίτητα μαζί. Φυσικά αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τους compact νιπτήρες δίνοντάς σας επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους πάνω ή ακριβώς κάτω από το νιπτήρα σας. Πέρα από την αντικειμενική του χρησιμότητα, ένας καθρέφτης δίνει και οπτικό βάθος στο δωμάτιο, κάνοντάς το να φαίνεται μεγαλύτερο αισθητικά.

Η συρόμενη πόρτα αντί της κλασσικής επίσης θα σας εξοικονομήσει 1 με 1,5 τετραγωνικό ωφέλιμου χώρου.

Τέλος, όσον αφορά τη ντουζιέρα, μπορείτε να επιλέξετε ορθογώνιες επιλογές από πορσελάνη ή πλαστικό που εφάπτουν σε μια από τις γωνίες του μπάνιου, χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτεί το μισό δωμάτιο για μια μεγάλη μπανιέρα που δεν αξιοποιείται σωστά. Σε συνδυασμό με την κατάλληλη ανοξείδωτη στήλη για το νερό, καθώς και τα εξωτερικά περιφερειακά αξεσουάρ για τις πετσέτες, μπορείτε εύκολα και ανέξοδα να συνδυάσετε βολικότητα και πολυτέλεια, προσδίδοντας πολλαπλάσια αξία στο διαμέρισμά σαςΙ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τεράστια ποικιλία από όλα τα παραπάνω έπιπλα και αξεσουάρ, ώστε να τα ταιριάξετε κατάλληλα στο δικό σας χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας, το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα!