Η ιστορία

 
  • 1993Η αρχή

    Ξεκινώντας τη δράση της το 1993, η ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ εδραιώθηκε στην τοπική και ευρύτερη αγορά, έχοντας να παρουσιάσει πολυάριθμα πλεονεκτήματα και ασύγκριτα μεγέθη. Με τις κεντρικές εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 6000 τ.μ, να βρίσκονται στο 3ο χμ της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου. Ένα νευραλγικό και ταυτόχρονα εύκολα προσβάσιμο σημείο, στην περιοχή που έχει να επιδείξει τη μεγαλύτερη βιομηχανική και εμπορική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο.
  • 2006Εκθεσιακά Προϊόντα

    Το 2006, στα πλαίσια της επενδυτικής και εμπορικής πολιτικής της ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε, διαμορφώθηκαν οι νέοι και πλήρως λειτουργικοί εσωτερικοί εκθεσιακοί χώροι, κάνοντας χρήση της τελευταίας εξέλιξης των συστημάτων έκθεσης και προβολής προιόντων. Σ’ αυτούς ενσωματώθηκε πρόσφατα η αποκλειστική έκθεση πλακιδίων και ειδών υγιεινής, σε έναν όροφο 1.000 τμ.
  • 2011Νέοι Συνεργάτες

    Το 2011 ξεκίνησε και η στρατηγική συνεργασία με την ΕΤΕΜ, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με τη ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε να αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων της στη Ρόδο.

 

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ


Εύκολη πρόσβαση, περιήγηση και αναζήτηση του επιθυμητού υλικού, ανάμεσα σε χιλιάδες κωδικούς πρωτοποριακών προιόντων.
3000 τ.μ στη διάθεση ιδιωτών και επαγγελματιών που αναζητούν την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας.

Υπερσύγχρονοι και με πλήρη μηχανοργάνωση αποθηκευτικοί χώροι, που εξασφαλίζουν τη διατήρηση μεγάλων αποθεμάτων με αυτονόητα αποτελέσματα στην εξυπηρέτηση μεγάλων έργων αυξημένων απαιτήσεων σε όγκους και χρόνους.

Με νέο και πλήρη στόλο οχημάτων που καλύπτει κάθε μεταφορική ανάγκη προσδίδοντας στην έννοια της γρήγορης και άμεση παράδοσης, μια νέα διάσταση! Αμέτρητες κατηγορίες προιόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Από ένα μεγάλο έργο της τάξης ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος μέχρι τις καθημερινές ανάγκες ενός νοικοκυριού.

Αμεση διαθεσιμότητα προϊόντων σε οποιαδήποτε ποσότητα.

Τεχνική υποστήριξη και κορυφαίο after sales service.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ


Εξειδικευμένα, σύγχρονα, οικολογικά και έξυπνα προιόντα στη διάθεση επαγγελματιών και ιδιωτών, χάρη στις αποκλειστικές, στρατηγικής σημασίας συνεργασίες της ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ, με κορυφαίους βιομηχανικούς και κατασκευαστικούς οίκους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ


Τα μεγαλύτερα έργα στο νομό Δωδεκανήσου, φέρουν τη σφραγίδα της ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ.
Υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανικά συγκροτήματα, SUPER MARKETS, αποθηκευτικοί χώροι, το Γενικο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρόδου, το Καζίνο Ρόδου και πολλές άλλες κατασκευές στήθηκαν σε γερές βάσεις και απέκτησαν σχήμα και μορφή με τα πρωτοποριακά υλικά και την υποστήριξη σε θέματα τεχνολογίας των υλικών, της ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ.

Θετική συνέπεια όλων των προαναφερομένων οι αυξητικές τάσεις των οικονομικών μεγεθών. Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης και μια συνεχώς ανοδική πορεία του κύκλου εργασιών.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ


Όταν χτίζεις το μέλλον σε γερές βάσεις, δε μπορείς παρά να έχεις υψηλούς στόχους. Η ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ γνωρίζει πολύ καλά το μυστικό της επιτυχίας: πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, έμφαση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, εξειδικευμένη γνώση, ανθρώπινο δυναμικό, ανταπόδοση της προτίμησης και σωστή επιλογή συνεργατών.