Βασικός εξοπλισμός για τον κήπο! | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
Πως τα χρώματα επηρεάζουν τα συναισθήματά μας!
13 Μαΐου, 2019
Νέα συνεργασία με την Flex.
5 Νοεμβρίου, 2019

Βασικός εξοπλισμός για τον κήπο!


Οι ζέστες πιάσαν για τα καλά και με την ξηρασία του καλοκαιριού το πότισμα γίνεται απαραίτητη διαδικασία για όσους θέλουν να διατηρούν τον κήπο τους καταπράσινο και νοικοκυρεμένο. Ανάλογα τον χώρο σας το πότισμα μπορεί να διαρκεί από μερικά λεπτά έως και μια ώρα, μετατρέποντας έτσι την κατά τ’ άλλα εύκολη αυτή διαδικασία σε αγγαρεία. Γι’ αυτό στην Δόμηση Ρόδου διαθέτουμε όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για το αυτόματο πότισμα και την περιποίηση του κήπου σας.

Με τον μηχανικό χρονοδιακόπτη της Gardena το πότισμα μπορεί να ρυθμιστεί ως προς την διάρκεια και την ποσότητα αφού είναι μονίμως συνδεδεμένος με την βρύση. Το περιστροφικό κουμπί κάνει το πότισμα πανεύκολη υπόθεση ενώ η διάρκεια μπορεί να κυμαίνεται από 5 -120 λεπτά ανάλογα τον τύπο των φυτών σας.

Όσον αφορά τα λάστιχα, όλοι έχουμε μπλεχτεί μέχρι που στην τελική τα αφήνουμε όπου βρούμε και η αυλή δείχνει ακατάστατη. Ειδικά αν ο χώρος μας είναι μικρός (πχ μπαλκόνι), ένα πεταμένο λάστιχο περιορίζει τα ελεύθερα τετραγωνικά μας, ενώ μπορεί κάποιος να σκοντάψει.

Τέλος, όσοι διαθέτουν γκαζόν γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον χρόνο που χρειάζεται για να διατηρείται στην εντέλεια και να είναι το στολίδι του κήπου. Στο κομμάτι των μηχανών του γκαζόν η Einhell διαθέτει μοντέλα με μπαταρία αλλά και βενζινοκίνητα.

Για τους θάμνους θα βρείτε επίσης μπορντουροψάλιδα (ηλεκτρικά ή μπαταρίας), που θα κάνουν τον σχηματισμό των φυτών πολύ πιο γρήγορη υπόθεση.

Στις εγκαταστάσεις μας στο 3ο χλμ Ρόδου – Λίνδου θα βρείτε όλον τον εξοπλισμό των Gardena, Einhell και Benman τόσο για τον κήπο αλλά και για κάθε τύπο μαστορέματος.