Ο σωστός ο μάστορας... | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
Γιατί να μονώσετε τα σπίτια σας;
8 Αυγούστου, 2018
Των φρονίμων τα παιδιά πριν χειμωνιάσει στεγανώνουν!
17 Σεπτεμβρίου, 2018

Ο σωστός ο μάστορας…

Ο σωστός ο μάστορας προσέχει για να έχει!!! Το ζήτημα της προστασίας σας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να επιμεληθείτε τον εξοπλισμό σας, μ’ αυτόν τον τρόπο θα είστε ασφαλείς εν ώρα εργασίας.

Υπάρχουν διάφορα αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να είστε ασφαλείς και όσο τον δυνατόν μη εκτεθειμένοι. Το καθένα απ’ αυτά καλύπτει τα πιο ευάλωτα σημεία ενός ανθρώπινου σώματος όπως αυτά είναι τα μάτια, το κρανίο, τα χέρια κτλ. Φυσικά οι ανάγκες σας προσαρμόζονται ανάλογα με την εργασία την οποία κάνετε.

Εμείς θα σας προτείνουμε μια γκάμα προϊόντων προκειμένου να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22410 68140.

Αρχικά το πιο ευαίσθητο σημείο του ανθρώπου είναι η περιοχή του κεφαλιού. Οπότε είναι απαραίτητο να προστατεύεται με τα κατάλληλα προϊόντα. Πολύ σημαντική είναι η χρήση κράνους! Το κρανίο είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο και πρέπει οπωσδήποτε να προστατεύεται. Πριν ξεκινήσετε την οποιαδήποτε εργασία απαιτεί κράνος, να το φοράτε και να βγαίνει παρά μόνο όταν τελειώσετε.

Ένα επίσης αρκετά ευαίσθητο όργανο είναι τα μάτια και πρέπει να προστατεύονται με ειδικά σχεδιασμένες μάσκες ανάλογα με την κάθε εργασία.

Φυσικά αρκετά σημαντική είναι η περιοχή των αυτιών. Καθώς οι συχνοί και δυνατοί θόρυβοι μπορεί να προκαλέσουν ακουστικά τραύματα μέχρι και κώφωση.

Απαραίτητη είναι επίσης η μάσκα που καλύπτει την περιοχή του στόματος καθώς αποτρέπει βλαβερές ουσίες να περάσουν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πέρα όμως από την περιοχή του κεφαλιού ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η χρήση προστατευτικών γαντιών, ειδικά διαμορφωμένων για την κάθε εργασία. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε γάντια προσαρμοσμένα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μια φόρμα εργασίας φυσικά και είναι σημαντική καθώς καλύπτει το σώμα σας αλλά και είναι πιο πρακτική και άνετη για όλες τις εργασίες.

Κάτι ακόμα που θα σας βοηθήσει στην άνεση αλλά και στην ασφάλεια σας είναι τα ειδικά σχεδιασμένα παπούτσια προστασίας. Άνετα για πολλές ώρες εργασίας και ανθεκτικά στον χρόνο.

Για να μπορέσετε να εργαστείτε σωστά, πρέπει να είστε σίγουροι ότι ο τομέας “Ασφάλεια” έχει καλυφθεί με τα καλύτερα αξεσουάρ. Γιατί όταν ερχόμαστε στον άνθρωπο, η ποιότητα κάνει την διαφορά, για αυτό και εμείς παρέχουμε ολοκληρωμένη συλλογή από είδη που θα εξασφαλίσουν ότι είστε ασφαλείς σε κάθε σημείο του έργου!