Πατητή τσιμεντοκονία ΠΡΟΛΑΤ για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
10 Κανόνες για σωστό πότισμα των φυτών σας.
30 Ιουλίου, 2019
Γλιστρήματα και ολίσθηση τέλος με Anti-Slip.
30 Σεπτεμβρίου, 2019

Πατητή τσιμεντοκονία ΠΡΟΛΑΤ για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας και να του δώσετε μια νέα οπτική, η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια απ’ τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Χωρίς δυσκολία και σε λίγο χρόνο η εφαρμογή της μπορεί να δώσει στον χώρο μια χαρακτηριστική μεσογειακή, μοντέρνα αισθητική. 

Με εύκολη εφαρμογή σε τοίχους, δάπεδα και όχι μόνο, η ανανέωση του χώρου γίνεται παιχνιδάκι και αν είστε από αυτούς που «πιάνουν τα χέρια τους» η εφαρμογή της μπορεί να γίνει από εσάς, αρκεί να ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες. 

Μερικά πολύ συνηθισμένα σημεία εφαρμογής είναι σε δάπεδα όλων των ειδών, σε μπάνια πάνω από πλακάκι, σε σκάλες, σε πάγκους κουζίνας και σε εξωτερικές επιφάνειες. Σε επιφάνειες που δεν υπάρχει πλακάκι η μόνη προεργασία που χρειάζεται είναι ο καθαρισμός της επιφάνειας. Από την άλλη αν θέλουμε να εφαρμόσουμε την τσιμεντοκονία σε επιφάνεια με πλακάκια, όπως ένα μπάνιο, πρέπει αρχικά να εφαρμοστεί σε όλη την επιφάνεια αστάρι. Η προετοιμασία του υλικού είναι πολύ εύκολη, αρκεί μόνο να ρίξουμε το επιθυμητό χρώμα και να προσθέσουμε νερό, πάντα στις ποσότητες που αναγράφονται στη συσκευασία. Έπειτα ανακατεύουμε καλά και είμαστε έτοιμοι για άπλωμα.

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ είναι ένα προϊόν με άριστες αντοχές και πλήρη αδιαβροχοποίηση, διατίθεται σε πάνω από 150 χρώματα και μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν παντού. Δώστε κυκλαδίτικη πνοή και ανεβάστε την αισθητική και την αξία του σπιτιού σας άμεσα.

 

Ελάτε στην Δόμηση Ρόδου (3ο χλμ Ρόδου- Λίνδου) όπου παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και βρείτε με την βοήθεια των ειδικών αυτό που σας ταιριάζει.