Δημιουργήστε χώρους μοναδικής αισθητικής με προϊόντα πατητής τσιμεντοκονίας.

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί μία από τις πιο μοντέρνες κατασκευαστικές λύσεις στους χώρους της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης. Οι λιτές γραμμές και η μονολιθική εμφάνισή της συνδυάζουν την παραδοσιακή Μεσογειακή αρχιτεκτονική με τη μοντέρνα μινιμαλιστική αισθητική, χαρίζοντας στον χώρο σας ένα μοναδικό ύφος και μία διαχρονική απλότητα. Στην πατητή τσιμεντοκονία, πρωταγωνιστής είναι η φαντασία. Το ιδιαίτερο αυτό υλικό δένει αρμονικά με πλήθος φυσικών υλικών, όπως ξύλο, γυαλί ή μέταλλο, ενώ σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τον χώρο με το προσωπικό σας στυλ, επιλέγοντας το χρώμα και την τεχνοτροπία που επιθυμείτε.

Πατητές τσιμεντοκονίες & Πάστα

Προετοιμασία επιφάνειας

Οπλισμός δαπέδων

Βερνίκια προστασίας τελικής επιφάνειας

Εφαρμογές Πατητής Τσιμεντοκονίας


Στη Δόμηση Ρόδου έχουμε την εμπειρία και την εξειδίκευση να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες για την πατητή τσιμεντοκονία.
  • Σε δάπεδα και τοίχους κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και γυμναστήρια.
  • Σε υγρούς χώρους όπως πισίνες, spa και λουτρά, ενώ επιτρέπει τη δημιουργία χτιστών ειδών υγιεινής, όπως μπανιέρες, νιπτήρες και λουτήρες. Εφαρμόζεται και σε δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση.
  • Για τη δημιουργία χτιστών επίπλων, όπως κρεβάτια, σκάλες, πάγκους κουζίνας και για τη διακόσμηση προσόψεων σε τζάκια.
  • Συνιστά μία ιδανική λύση ανακαίνισης καθώς εφαρμόζεται πάνω από υπάρχοντα δάπεδα και τοίχους π.χ. από πλακάκια, μωσαϊκό κτλ.

Εφαρμογή Πατητής Τσιμεντοκονίας σε πάτωμα

Εφαρμογή Πατητής Τσιμεντοκονίας σε πάτωμα



Εφαρμογή Πατητής Τσιμεντοκονίας σε παλαιά πλακάκια

Εφαρμογή Πατητής Τσιμεντοκονίας σε σοβά



Εφαρμογή Πατητής Τσιμεντοκονίας σε τσιμεντοσανίδες


Δεκέμβριος 6, 2017

Νέα πατητή σε μορφή πάστας, DS-258 DECO MICRO FLEX

Ένα εξαιρετικής αισθητικής διακοσμητικό επίχρισμα, ιδανικό για χρήση εσωτερικά και εξωτερικά σε όψεις κτιρίων και επιπλέον ιδανική λύση για αποκατάσταση δαπέδων από πατητή που παρουσιάζουν φθορές […]

Οι καλύτεροι προμηθευτές για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Επισκεφθείτε τη Δόμηση Ρόδου και μάθετε τα πάντα για την Πατητή!


Επικοινωνήστε μαζί μας