Ό,τι χρειάζεστε για τον κήπο σας από την Einhell. | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
Ό,τι πρέπει να ξέρετε για την πατητή τσιμεντοκονία!
28 Μαρτίου, 2019
Σκουριά τέλος! Πως η ψησταριά και τα εργαλεία σας θα δείχνουν σαν καινούργια.
23 Απριλίου, 2019

Ό,τι χρειάζεστε για τον κήπο σας από την Einhell.

einhell

Ο κήπος είναι το σημείο του σπιτιού που όταν είναι περιποιημένος και ευπρεπής φωτίζει όλο το οίκημα και «μιλάει» για το ποιόν, την αρχοντιά και το μεράκι του ιδιοκτήτη του. Με τον καιρό να ανοίγει και τα φυτά να ανθίζουν έρχεται η ώρα για τις σημαντικές εργασίες συντήρησης και φροντίδας ώστε τα άνθη να αναδείξουν όλη τους την ομορφιά και ο χώρος να δείχνει επιμελημένος. Η πιο απλή λύση είναι σίγουρα να αναθέσουμε τις εργασίες σε κάποιον επαγγελματία κηπουρό που λόγω εμπειρίας και του κατάλληλου εξοπλισμού θα φέρει τις εργασίες εις πέρας γρήγορα και αποτελεσματικά. Για όσους όμως αρέσκονται στην διαδικασία αυτή και πιάνουν τα χέρια τους, με λίγα συγκεκριμένα εργαλεία μπορούν να φέρουν εις πέρας την κηπουρική και να υπερηφανεύονται για την τελική εικόνα!

Ανάλογα το μέγεθος του κήπου, την εποχή του χρόνου και φυσικά τα είδη των φυτών είναι διαφορετικές οι εργασίες που πρέπει να γίνουν με τις πιο γνωστές να αφορούν την καθαριότητα από ξερά φύλλα και κλαδιά, το αυτόματο πότισμα, το κούρεμα του γκαζόν, τον σχηματισμό των φυτών, το σκάλισμα και το φύτεμα των νέων.

Η γκάμα εργαλείων και μηχανημάτων κήπου της Einhell καλύπτει κάθε τύπο εργασίας με την κορυφαία σχέση απόδοσης-τιμής, δυνατά, οικολογικά μοτέρ και 2ετή εγγύηση σε όλο τον εξοπλισμό.

ΓΡΑΣΙΔΙ

Οι μηχανές του γκαζόν όταν χρησιμοποιούνται σωστά θα έχουν ως αποτέλεσμα ένα καταπράσινο, ολοζώντανο γκαζόν. Στις μηχανές του γκαζόν σημαντικό προσόν αποτελεί να είναι ελαφριές και να μην κάνουν πολύ θόρυβο, κάτι που θα εκτιμήσουν οι γείτονές σας αλλά και εσείς οι ίδιοι. Ανάλογα τον χώρο σας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ηλεκτρικής ή βενζινοκίνητης μηχανής. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των μηχανών της Einhell είναι το σύστημα μπαταρίας Power X-Change όπου ο χειριστής απαλλάσσεται τόσο από την ανάγκη παροχής ρεύματος αλλά και από τα καύσιμα, φτάνοντας έτσι κάθε γωνιά του οικοπέδου χωρίς καλώδια και χωρίς την μυρωδιά της βενζίνης.

Έπειτα σειρά έχει ο εξαερωτής ώστε το γκαζόν να «αναπνεύσει» απομακρύνοντας βρύα, ζιζάνια ενώ παράλληλα το χτενίζει δίνοντάς του περιποιημένη όψη.

ΘΑΜΝΟΙ και ΔΕΝΤΡΑ

Η Einhell διαθέτει μεγάλη γκάμα από αλυσοπρίονα και ψαλίδια μπορντούρας  για κάθε τύπο δέντρου ή θάμνου και η παροχή ενέργειας επεκτείνεται  σε ηλεκτρικά ψαλίδια με καλώδιο, ψαλίδια μπαταρίας Power X-Change ή βενζινοκίνητα ψαλίδια και αλυσοπρίονα. Ανάλογα την πυκνότητα των θάμνων στο σπίτι σας και την απόσταση που θέλετε να το χρησιμοποιείτε, επιλέγετε την έκδοση που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Η Δόμηση Ρόδου είναι επίσημος συνεργάτης της γερμανικής Einhell και στο κατάστημά μας στο 3ο χλμ Ρόδου – Λίνδου θα βρείτε ότι χρειάζεστε για τον κήπο αλλά και κάθε εργασία που αφορά το σπίτι σας.