Των φρονίμων τα παιδιά πριν χειμωνιάσει στεγανώνουν! | ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ
Ο σωστός ο μάστορας…
28 Αυγούστου, 2018
Ανανεώστε το χώρο σας οικονομικά και έξυπνα!
2 Οκτωβρίου, 2018

Των φρονίμων τα παιδιά πριν χειμωνιάσει στεγανώνουν!

Με τον χειμώνα να πλησιάζει, είναι πολύ σημαντικό να ρίξουμε μια ματιά στο κατά πόσο η ταράτσα μας μπορεί να παραμείνει στεγανοποιημένη ώστε να αποφευχθούν διαρροές.

Ο καιρός αποτελεί από μόνος του εχθρό μιας κακοσυντηρημένης ταράτσας με τα αυξημένα επίπεδα υγρασίας στο νησί μας να ενισχύουν τις πιθανότητες να υπάρξουν ρωγμές και το νερό να μπει στο σπίτι μας. Γι αυτό είναι πολύ χρήσιμη η σωστή συντήρηση της ταράτσας, πάντα με το κατάλληλο για την κάθε περίπτωση υλικό.

Η Penetron διαθέτει πλήρη γκάμα στεγανωτικών, σε διαφορετικές συσκευασίες για κάθε χώρο, παρέχοντας έγχυτα και επαλειφόμενα μίγματα τα οποία δημιουργούν κρυστάλλους στο εσωτερικό τους για πλήρη, μόνιμη στεγανοποίηση σε κάθε τύπου σκασίματα ή τρύπες.

 

Η Maris Polymers μας εφοδιάζει με το Mariseal System, την πρωτοποριακή υγρή μεμβράνη πολυουρεθάνης η οποία είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή της, μπορώντας έτσι να εφαρμοστεί τόσο σε νέες ταράτσες, αλλά και στην ενίσχυση της παλαιάς. Δίνεται σε ρολό ή σπρέι, το οποίο στην εφαρμογή σχηματίζει μια μονολιθική μεμβράνη χωρίς να αφήνει ενώσεις. Είναι ιδανική για τη γεφύρωση ρωγμών και παρέχει πλήρη και μακροχρόνια κάλυψη σε όλες τις συνθήκες υγρασίας, ζέστης ακόμα και στον πάγο. Παράλληλα, η τεχνολογία υλικού της, παρέχει θερμομόνωση αφού αντανακλά πλήρως την ακτινοβολία, με αντοχή έως 90 Βαθμούς. Κατά την εφαρμογή του δεν απαιτείται φλόγιστρο ενώ διακρίνεται επίσης για την αντίσταση στα λιμνάζοντα νερά.

Η Vitex δίνει τη δική της λύση με τα προϊόντα Hyroof, Vitacryl και Vito. Αποτελεί ιδανική και φιλική λύση ακόμα και για τον μη επαγγελματία, χάρη στην απλότητα εφαρμογής χωρίς οσμές, ενώ διακρίνεται για την πρόσφυση που παρέχει σε κάθε τύπου υπόστρωμα όπως σκυρόδεμα, ασφαλτικές μεμβράνες, τσιμεντόπλακες κ.α. Ενδείκνυται για μικρορωγμές παρέχοντας υψηλές θερμοανακλαστικές ιδιότητες. Αντέχει σε θερμοκρασίες από -20 έως +80 βαθμούς και συμβάλει στην αντιμετώπιση της θερμικής γήρανσης. Παράλληλα μειώνεται το κόστος ψύξης και βελτιώνεται η ενεργειακή απόδοση (πιστοποίηση Παν/μιου Αθηνών, Τμήμα Φυσικής).

Το στεγανωτικό ταράτσας Terrassendicht της Knauf αποτελεί μια πολυδοκιμασμένη λύση σε κάθε τύπου καιρικές συνθήκες και θερμοκρασία. Το επαλειφόμενο, υδατοδιάλυτο, ελαστομερές ακρυλικό της θα ανεβάσει το προσδόκιμο ζωής και προστασίας της ταράτσας σας παρέχοντας ενεργειακή κάλυψη και θερμομόνωση. Λόγω της ελαστικότητας των υλικών του, αποτελεί άριστη επιλογή για περιοχές όπου η συστολή-διαστολή των επιφανειών αποτελούν πρόβλημα. Μετά την αραίωση, εφαρμόζεται με ρολό ή πινέλο και είναι ιδανικό για κάθε τύπου ενώσεις ακόμα και διαφορετικών δομικών στοιχείων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το κατάστημά μας στο 5ο χλμ. Ρόδου Λίνδου