Δόμηση Ρόδου
Wishlist

Τρόποι Παραγγελίας

Στα πλαίσια της άμεσης και αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησής, η Δόμηση Ρόδου σας προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:

Online Παραγγελία:
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και ακολουθήστε βήμα-βήμα τη διαδικασία για να ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας. Με την ολοκλήρωση και καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε άμεσα ένα αυτοματοποιημένο, επιβεβαιωτικό e-mail με όλα τα απαραίτητα στοιχεία της παραγγελίας που μόλις πραγματοποιήσατε.

Τηλεφωνική Παραγγελία:
Βρήκατε αυτό που ψάχνετε στο φυλλάδιο ή στην ιστοσελίδα μας αλλά δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε ηλεκτρονική/online παραγγελία; Καλέστε το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών +30 2241068140, Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 – 17:30 & Σάββατο 07:30 – 16:00 (εκτός αργιών). Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να παραγγείλετε αναφέροντας τον κωδικό προϊόντος που αναγράφεται στο φυλλάδιο ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Παραγγελία στο Καταστήματα:
Μπορείτε να επισκεφτείτε το κεντρικό καταστήματα μας στο 3ο χλμ Ρόδου – Λίνδου στην περιοχή της Ρόδου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν και θα σας λύσει όποιες απορίες έχετε. Οι τιμές των προϊόντων στο φυσικό κατάστημα, μπορεί να διαφέρουν από τις αναγραφόμενες τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0