Ανακαλύψτε τις δυνατότητες των ατμοκαθαριστών της Kärcher!
2 Σεπτεμβρίου 2020

Περιποιηθείτε το σπίτι σας μέσα και έξω με προϊόντα Vitex!

Λίγο πριν μεταβούμε από το φθινόπωρο στο χειμώνα, είναι φρόνιμο να φροντίσουμε την «υγεία» του σπιτιού μας, αλλά και την εμφάνιση του. Η Vitex έχει όλα τα προϊόντα που μπορεί να χρειαστείτε σε αυτή σας την προσπάθεια.

Αρχικά, είναι απαραίτητη η στεγάνωση της ταράτσας προκειμένου να μπορούν να διατηρηθούν σταθερές οι θερμοκρασίες στην οικία σας, απέναντι στις ακραίες μεταβολές του καιρού. Ταυτόχρονα θα ξεχάσετε τη μούχλα και την υγρασία, που συχνά αφότου εισέλθουν στα θεμέλια ενός κτιρίου μπορούν κάλλιστα να προκαλέσουν φθορές (σκίσιμο, φούσκωμα και ρωγμές) στους τοίχους του σπιτιού. Με τα αδιαπέραστα στεγανωτικά της Vitex, όπως είναι και το Hyproof Hybrid PU στεγανωτικό ταρατσών πολυουρεθάνης, θα έχετε ένα ενεργειακά αποδοτικότερο κτίριο με προστασία που μπορεί να διαρκέσει έως και 10 χρόνια. Μετά την εφαρμογή του στεγανωτικού σχηματίζεται μια αδιαπέραστη μεμβράνη με υψηλή ελαστικότητα, που θα σας χαρίσει αξεπέραστη προστασία έναντι στην υγρασία λόγω των στάσιμων νερών.

Αναφορικά με τα χρώματα της Vitex, διαλέξτε ανάμεσα σε μια πληθώρα μοναδικών αποχρώσεων και βρείτε το ιδανικό χρώμα για τους τοίχους των δωματίων ή το εξωτερικό του σπιτιού σας. Κάντε τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς ή μείνετε στο κλασικό και κομψό στυλ των ουδέτερων χρωμάτων. Η εταιρία διαθέτει τα πάντα για την περιποίηση των εσωτερικών, εξωτερικών και μεταλλικών επιφανειών, καθώς και για την προστασία του ξύλου και της πέτρας, τη μόνωση των ταρατσών, ενώ έχει και βερνικοχρώματα για τα ξύλα. Από ακρυλικά χρώματα σε βερνίκια και από στεγανωτικά σε οικολογικά πλαστικά, η Vitex καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων. Ανάμεσα στην κλασική σειρά πλαστικών, θα βρείτε και τα Vitex eco, που ανήκουν στην κατηγορία Α+ τόσο λόγω της απόδοσης τους, όσο και για την ικανότητα τους να απομακρύνουν και να αποτρέπουν την ανάπτυξη των μικροβίων.


Ανακαλύψτε όλες τις σειρές χρωμάτων και στεγανωτικών από τη Vitex και αλλάξτε τη διάθεση στο σπίτι σας με ένα από τα δεκάδες προϊόντα της. Βρείτε τα σήμερα στη Δόμηση Ρόδου στο 3ο χιλιόμετρο Ρόδου – Λίνδου.