Ξεκινώντας τη δράση της το 1993, η ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ εδραιώθηκε στην τοπική και ευρύτερη αγορά, έχοντας να παρουσιάσει πολυάριθμα πλεονεκτήματα και ασύγκριτα μεγέθη.
Με τις κεντρικές εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης  6000 τ.μ, να βρίσκονται στο 3ο χμ της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου. Ένα νευραλγικό και ταυτόχρονα εύκολα προσβάσιμο σημείο, στην περιοχή που έχει να επιδείξει τη μεγαλύτερη βιομηχανική και εμπορική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο.
Το 2006, στα πλαίσια της επενδυτικής και εμπορικής πολιτικής της ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε, διαμορφώθηκαν οι νέοι και πλήρως λειτουργικοί εσωτερικοί εκθεσιακοί χώροι, κάνοντας χρήση της τελευταίας εξέλιξης των συστημάτων έκθεσης και προβολής προιόντων.
Σ’ αυτούς ενσωματώθηκε πρόσφατα η αποκλειστική έκθεση πλακιδίων και ειδών υγιεινής, σε έναν όροφο 1.000 τμ.
Το 2011 ξεκίνησε και η στρατηγική συνεργασία με την ΕΤΕΜ, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με τη ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε να αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων της στη Ρόδο.

Επικοινωνία

ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ ΑΕΒΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 3ο ΧΛΜ. Λ. ΡΟΔΟΥ - ΛΙΝΔΟΥ
85100 ΡΟΔΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2241068140, 2241061700 ΦΑΞ : 2241064050

ή συμπληρώστε τη φόρμα εδώ
 
 
Είδη κήπου & Εξοχής
Επιπλα κήπου
Υπάρχει μια πολύ μεγάλη γκάμα επίπλων κήπου, για να κάνετε όμως οικονομία θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα καλό ακριβό τραπέζι που θα το συνδυάσετε με πιο φθηνές καρέκλες. Η τιμή τους εξαρτάται από το υλικό που είναι κατασκευασμένα και διαφέρει αν είναι από μέταλλο, διάφορα είδη ξύλου για εξωτερικούς χώρους, μπαμπού ή ρατάν.
Τα έπιπλα από μασίφ ξύλο είναι πιο ακριβά από τα επενδεδυμένα με MDF ή νοβοπάν, ενώ το ξύλο τικ ανήκει στην πιο ακριβή κατηγορία λόγω της ανθεκτικότητάς του σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Εισάγεται από την Ασία και προτιμήστε το φουρνιστό ξύλο και όχι το φρέσκο που λόγω της διαφοράς του κλίματος μπορεί να παρουσιάσει ρωγμές.
Αν επιλέξετε έπιπλα από μασίφ σίδερο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ακριβότερα από αυτά με το σωλήνα σίδερο και ο τρόπος της κατασκευής τους είναι πιο περίπλοκος.
Υπάρχουν τραπέζια από πλαστικό, ξύλο ή μέταλλο, με σιδερένια βάση και καπάκι από μάρμαρο, γυαλί, ξύλο ζωγραφιστό ή με ψηφίδες. Τα υφάσματα για τις καρέκλες και τους καναπέδες πρέπει να είναι χοντρά και βαρειά, γιαυτό και το καραβόπανο θεωρείται καλή επιλογή. Προσέξτε επίσης αν τα υφάσματα βγαίνουν για να πλένονται ή να καθαρίζονται επί τόπου. Επίσεις θα βρείτε επίσης καρέκλες, πολυθρόνες, ξαπλώστρες και αιώρες από ψάθα, καραβόπανο ή δίχτυ και μεγάλες ομπρέλες με ξύλινο ή σιδερένιο σκελετό και σιδερένια βάση.

Διαλέξτε στυλ

Ρομαντικό: Θα το πετύχετε με ξύλινα και σιδερένια έπιπλα, ανθισμένα μοτίβα και δαντέλες, χειροποίητα μαξιλαράκια, ασημένια διακοσμητικά και πορσελάνινες γλάστρες με γιασεμί και αγιόκλιμα

Εθνικ: Πέργκολες από ακατέργαστο ξύλο, έντονα χρώματα στους τοίχους, τραπέζια με ζωγραφιστά πλακάκια, κεραμικές γλάστρες με κάκτους

Αποικιακό:
Επιπλα από μπαμπού ή ρατάν, πέτρινα, μαρμάρινα ή κεραμικά κασπό, κιόσκια και καλοκουρεμένα παρτέρια

Ανατολίτικο:
Ξύλινα χαμηλά έπιπλα, μεταξωτά μαξιλαράκια και χρυσοποίκιλτα υφάσματα, πολύχρωμα φαναράκια και περίτεχνα διακοσμητικά

Ελληνικό: Χτιστοί καναπέδες, ξύλινα και μαρμάρινα τραπέζια, καρέκλες καφενείου, ψάθινες πέργκολες, μπουκαμβίλιες, πήλινες γλάστρες με γεράνια και βασιλικούς

Country: Ξύλινα ντεκαπέ έπιπλα, φερ φορζέ, χαρούμενα υφάσματα, συρμάτινα διακοσμητικά, ψάθινα καλάθια, καφασωτά με κισούς

Μίνιμαλ:
Σκούρα έπιπλα με λιτές γραμμές, λινά υφάσματα, πάγκοι από μάρμαρο ή πέτρα, διάδρομοι από βότσαλο ή άμμο, γεωμετρικές γλάστρες με μπαμπού
 
 
 
 


Εξουσιοδοτημένο κατάστημα πώλησης.

SERVICE καταναλωτικού-προγράμματος

Επίσημος αντιπρόσωπος με SERVICE