Συχνές Ερωτήσεις

Ναι. Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.
Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους:

  • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Δόμησης Ρόδου πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας.

  • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την Δόμηση Ρόδου. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του.

  • Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.
    Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τηλεφωνικά: +30 2241068140 (από σταθερό ή κινητό) ή μέσω e-mail: [email protected] και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
    Στο website μας μπορείτε να βρείτε μια αντιπροσωπευτική γκάμα προϊόντων η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς. Στο φυσικό μας καταστήματα σας περιμένει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0