Ξεκινώντας τη δράση της το 1993, η ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ εδραιώθηκε στην τοπική και ευρύτερη αγορά, έχοντας να παρουσιάσει πολυάριθμα πλεονεκτήματα και ασύγκριτα μεγέθη.
Με τις κεντρικές εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης  6000 τ.μ, να βρίσκονται στο 3ο χμ της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου. Ένα νευραλγικό και ταυτόχρονα εύκολα προσβάσιμο σημείο, στην περιοχή που έχει να επιδείξει τη μεγαλύτερη βιομηχανική και εμπορική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο.
Το 2006, στα πλαίσια της επενδυτικής και εμπορικής πολιτικής της ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε, διαμορφώθηκαν οι νέοι και πλήρως λειτουργικοί εσωτερικοί εκθεσιακοί χώροι, κάνοντας χρήση της τελευταίας εξέλιξης των συστημάτων έκθεσης και προβολής προιόντων.
Σ’ αυτούς ενσωματώθηκε πρόσφατα η αποκλειστική έκθεση πλακιδίων και ειδών υγιεινής, σε έναν όροφο 1.000 τμ.
Το 2011 ξεκίνησε και η στρατηγική συνεργασία με την ΕΤΕΜ, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με τη ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε να αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων της στη Ρόδο.

Επικοινωνία

ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ ΑΕΒΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 3ο ΧΛΜ. Λ. ΡΟΔΟΥ - ΛΙΝΔΟΥ
85100 ΡΟΔΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2241068140, 2241061700 ΦΑΞ : 2241064050

ή συμπληρώστε τη φόρμα εδώ
 
 
Δόμηση Ρόδου Α.Ε.Β.Ε. - Τελευταία Νέα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 00:00

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η εταιρεία ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε. σε συνεργασία με την PENETRON HELLAS Ε.Π.Ε. σας προσκαλούν την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015, ώρα 5:00 μ.μ. στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ με θέμα:

ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ
Προϊόντα Ενδοχημικής Δράσης και Χημικής Ανάπτυξης Κρυστάλλων
ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ – ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ – ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΩΝ & ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SiMP (M.S. POLYMERS) – ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εφαρμογές σε Παραθαλάσσια έργα – Πισίνες – Υπόγεια – Αντλιοστάσια – Βιολογικούς Καθαρισμούς – ΧΥΤΑ – Δεξαμενές Πόσιμου Νερού – Βιομηχανικές εγκαταστάσεις – Χώρους Στάθμευσης – Δώματα
και οποιαδήποτε κατασκευή από σκυρόδεμα, που
απαιτεί προστασία από νερό ή χημική προσβολή.

Τόπος διοργάνωσης: ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε.
3o ΧΛΜ. Λ. ΡΟΔΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ
Τηλ: 22410-68140


 
KRAFT PAINTS PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την domisi   
Πέμπτη, 31 Ιούλιος 2014 00:00

Η νεα μας συνεργασία με την KRΑFT PAINTS ξεκίνησε!!

Η KRAFT, με στόχο την ηγετική θέση στον χώρο των οικοδομικών χρωμάτων, επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, στη συνεχή αναβάθμιση των υπαρχόντων σειρών, καθώς και στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών.
Μέσα από την ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών και επωνύμων προϊόντων που διαθέτει, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις βαφής, για προστασία και διακόσμηση όλων των επιφανειών, ακόμα και για εξειδικευμένες ανάγκες, ικανοποιώντας και τις υψηλότερες απαιτήσεις.
Έχοντας αναπτυγμένη περιβαλλοντική συνείδηση και κοινωνική ευαισθησία, προωθεί προϊόντα φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα, μέσω Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Αποβλήτων, βελτιώνει την Περιβαλλοντική της επίδοση, κατά την ανάπτυξη, την παραγωγή και διανομή των προϊόντων της.
Κατανοώντας ότι οι οικολογικές ισορροπίες είναι εύθραυστες η εταιρεία έχει δεσμευτεί για την προώθηση κοινών δράσεων έτσι ώστε να εδραιώσει τις έννοιες της οικολογικής ευαισθησίας και του περιβαλλοντικού οράματος που εμπνέουν τη διοίκηση της εταιρείας.
Η KRAFT διαθέτει αίσθηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και κατανοεί τη σημασία της συνεργασίας προς αυτήν την κατεύθυνση.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία η Kraft υιοθέτησε και εφάρμοσε κανόνες περιβαλλοντικής συμπεριφοράς για την προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος.
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 31 Ιούλιος 2014 12:46
 
MARIS POLYMERS αποκλειστικός αντιπρόσωπος PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την domisi   
Παρασκευή, 02 Αύγουστος 2013 00:00

Η συνεργασία μας σαν αποκλειστικοί αντιπρόσωποι με την MARIS POLYMER ξεκίνησε στις 2/8/2013


Η Maris Polymers είναι ένα ιδιόκτητο και ανεξάρτητο συγκρότημα συστημάτων πολυουρεθάνης και μια  από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες εξειδικευμένη στα προϊόντα υγρού πολυουρεθάνης που εφαρμόζεται στη στεγανοποίηση και στην ψυχρή πήξη ρητινών πολυουρεθάνης που χρησιμοποιούνται σε Κατασκευές, στη Ναυτιλία και σε Βιομηχανικές εφαρμογές. Επιπλέον, η Maris Polymers αποδεικνύει την τεχνολογική ηγετική θέση της, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ειδικών λύσεων και εξατομικευμένων προϊόντων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 31 Ιούλιος 2014 12:45
 
PENETRON αποκλειστικός αντιπρόσωπος PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την domisi   
Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2013 00:00

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της PENETRON έγινε η ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ στις 24/07/2013


H Penetron Hellas αποτελεί την πλέον πρωτοπόρο και καινοτόμο εταιρεία στο χώρο της αγοράς των εξειδικευμένων στεγνωτικών υλικών. Διαρθρωμένη και δομημένη σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας ICS/PENETRON INTERNATIONAL καλείται να προσφέρει μόνιμες λύσεις σε θέματα στεγανοποίησης σκυροδέματος και τσιμεντοκονιαμάτων με μία σειρά καινοτομικών υλικών τα οποία χρησιμοποιούνται είτε κατά το στάδιο κατασκευής ενός έργου, είτε μετά την ολοκλήρωσή του.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 08:16
 
STIHL επίσημος αντιπρόσωπος με service PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την domisi   
Τρίτη, 25 Ιούνιος 2013 00:00

Στις 25/6/2013 γίναμε επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρίας STIHL και VIKING.


H εταιρία STIHL χρησιμοποιεί επαναστατική τεχνολογία και καινοτόμες ιδέες. Στα 85 χρόνια της ιστορίας της, το όνομα της έγινε συνώνυμο με την τεχνολογία αιχμής. Σήμερα, το λογότυπο STIHL σημαίνει κορυφαία ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση. Σε περισσότερες από 160 χώρες, τα προϊόντα της βοηθούν τους ανθρώπους στην εργασία στο δάσος  - αυτό μας έχει κάνει μία από τις καλύτερες μάρκες αλυσοπρίονου σε όλο τον κόσμο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 08:17
 
KARCHER εξουσιοδoτημένο κατάστημα πώλησης PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την domisi   
Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 00:00

Από 5/6/2013 η ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ είναι επίσημα εξουσιοδοτημένο κατάστημα πώλησης, service καταναλωτικού - προγράμματος της ΚARCHER.

Η εταιρία ΚARCHER ειδικεύετε για το σπίτι σε
- πλυστικά μηχανήματα
- ατμοσυστηματα
- σκούπες πολλαπλών εφαρμογών
- αντλίες
και για τους επαγγελματίες
- πλυστικά μηχανήματα
- σκούπες
- πλυστικές δαπέδου
- σάρωθρα και χημικά για κάθε πρόβλημα καθαρισμού.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 08:20
 
Τα έπιπλα κουζίνας που σας εμπνέουν, σε τιμές που σας εκπλήσσουν! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 19 Ιούλιος 2011 09:18

Τώρα στη ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε, τα έπιπλα κουζίνας που σας εμπνέουν, σε τιμές που σας εκπλήσσουν!


Στη ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ δημιουργήσαμε τον ιδανικό χώρο, για να δημιουργήσετε τη νέα σας κουζίνα όπως την ονειρευτήκατε!

Με ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική εργονομία και απαράμιλλο σχεδιασμό!

Κι επιπλέον σας δίνουμε πολλές εξαιρετικές ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού, με μοναδικές ντουλάπες υπνοδωματίων, μηχανισμούς, ράφια και συρόμενα panels για βεστιάρια (δωμάτια ντουλάπες)!

Ο νέος εκθεσιακός χώρος συμπληρώνεται με εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες!

Με έμφαση στο κορυφαίο after sales service και εξειδικευμένα συνεργεία που αναλαμβάνουν την τοποθέτηση της καινούριας αλλά και τη συντήρηση της παλιάς σας κουζίνας!

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 09:49
 
Συνεχιζόμενο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 27 Μάιος 2011 20:42

Μάιος 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ»
Διαπιστώνοντας το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον των πολιτών για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» και τη δυναμική που έχει δημιουργηθεί στην αγορά, ανακοινώνεται ότι η υποβολή αιτήσεων συνεχίζεται. Η υπαγωγή στο Πρόγραμμα θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας, μέχρι εξαντλήσεως των πόρων ανά Περιφέρεια.
Μέχρι σήμερα το πλήθος των αιτήσεων στις Τράπεζες υπερβαίνει τις 30.000, από τις οποίες περίπου οι 15.000 έχουν λάβει προέγκριση δανείου.

Περισσότερα...
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 15 Μάιος 2011 20:42

Την Πέμπτη 19/05/2011 και Παρασκευή 20/05/2011 θα πραγματοποιηθεί από τον Ελβετικό οίκο Merz + Benteli ag, εκπαιδευτικό και ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα πρωτοποριακές τεχνολογίες των MS υβριδικών – πολυμερών για συγκόλληση – σφράγιση – μόνωση και στεγανοποίηση που αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τις βιομηχανικές εφαρμογές και ιδιώτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 22410 68140 ,6942464103

Ευχαριστούμε

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στρατηγική συνεργαςία ΕΤΕΜ με την ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Απρίλιος 2011 20:42

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μανούλα, 6 Απριλίου 2011

Στρατηγική συνεργασία ΕΤΕΜ με την Εταιρία ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε


Η ΕΤΕΜ με την πολύτιμη εμπειρία 40 και πλέον ετών που διαθέτει, και πάντα με βάση την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τη σωστή επιλογή συνεργατών προχώρησε σε συνεργασία με την Εταιρία ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε.. Η Συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την τοπική αγορά, καθώς η μεγαλύτερη εταιρεία δομικών υλικών στα Δωδεκάνησα με τη γνωστή αξιοπιστία κι εξυπηρέτηση, αποτελεί εγγύηση για τη διάθεση των προϊόντων της ΕΤΕΜ.

Περισσότερα...
 
Ετος νέων στρατηγικών συνεργασιών το 2011
Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2011 06:30

Σε μία περίοδο πρωτόγνωρης οικονομικής ύφεσης, η ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε. αντιστέκεται δυναμικά χρησιμοποιώντας ως αντίδοτο ολοένα και περισσότερες  νέες στρατηγικές συνεργασίες. Ετσι διευρύνει παράλληλα τη γκάμα των προϊόντων της,  καλύπτοντας μεγαλύτερο φάσμα αναγκών του σύγχρονου πελάτη και διεισδύει σε νέα τμήματα της αγοράς. Αξιοποιώντας τις σταθερές αξίες που την καθιέρωσαν, όπως καλή φήμη, αξιοπιστία και  εξυπηρέτηση,  αποκομίζει  πρόσθετα οφέλη καθοριστικής σημασίας για τη συνέχιση της  υγιούς  πορείας  της.

 

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 
 


Εξουσιοδοτημένο κατάστημα πώλησης.

SERVICE καταναλωτικού-προγράμματος

Επίσημος αντιπρόσωπος με SERVICE