Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

Προσφορά!

Powderfine Λευκό 20kg Kraft

Κωδικός Προϊόντος: 157.000.092
MPN: JF90100000020

Original price was: 10.29 €.Current price is: 9.25 €.

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Περιγραφή

Λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα σπατουλαρίσματος για εσωτερική χρήση

Λευκή λεπτόκοκκη τσιμεντοκονία σπατουλαρίσματος, τροποποιημένη με επιλεγμένες ρητίνες, βελτιωτικά και ειδικά πρόσθετα κατά της μούχλας. Κατάλληλο για εξομαλύνσεις επιφανειών από σοβά ή μπετόν, τραχύτητας έως και 3 χιλιοστών. Προσδίδει λεία και ιδιαίτερα ανθεκτική επιφάνεια. Δεν χρειάζεται αστάρωμα πριν την εφαρμογή του. Υπερτερεί απέναντι σε παραδοσιακούς λαδόστοκους που χαρακτηρίζονται από χρονοβόρο στέγνωμα και μετανάστευση-έκκριση λαδιού στην πάροδο του χρόνου, ακόμα και μετά από παρέλευση ετών. Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε υγρασία, παγετό και θερμοκρασιακές εναλλαγές, ευκολία ανάμιξης και εφαρμογής. Τρίβεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Αντικαθιστά τους σέρτικους στόκους. Εξασφαλίζει ταχύτερη παράδοση και χαμηλότερο κόστος βαφής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
• Αραίωση: 7.0 – 8.0 Kg νερό/20Kg
• Απόδοση: 1.5 kg/m2 /mm
• Κατανάλωση: 4 – 6 kg/m2
• Εργασιμότητα: 1 – 2 h

Σχετικά Προϊόντα

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ζήτησης και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Προστέθηκε στα Αγαπημένα