Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

Προσφορά!

Turbo Γεμιστικό Κόλλας 15gr

Κωδικός Προϊόντος: 500331015
MPN: 30015

Original price was: 5.21 €.Current price is: 4.10 €.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Περιγραφή

Γεμιστικό κόλλας για ερασιτεχνική, βιοτεχνική και βιομηχανική χρήση. Ορυκτό κρυσταλλικής μορφής και ταχείας πήξης που χρησιμοποιείται σε συνδυσμό με την TURBO – ΚΟΛΛΑ. Ισχυροποιεί συνδέσεις και γεμίζει ρωγμές και διάκενα. Χωρίς πρόβλημα δόσης ή ποσότητας ανάμειξης και σπατάλη κόλλας και υλικού.

Εφαρμογές
Χρησιμοποιείται μετά από την εφαρμογή της TURBO – KOΛΛΑΣ για να ενισχύσει, ισχυροποιήσει, δυναμώσει ευαίσθητες συνδέσεις με ανόμοιες και ανώμαλες επιφάνειες, να γεμίσει ρωγμές, τρύπες και ραγίσματα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε: σπασμένους προφυλακτήρες και αεροτομές αυτοκινήτων, ρωγμές σε φέρινγκ και άλλα εξαρτήματα μοτοσυκλετών, ραγίσματα σε plexiglass και μεγάλες επιφάνειες, σπασίματα σε φλας, clips, στηρίγματα, ταμπλό, διακόπτες, επιδιορθώσεις σε βάσεις και πλαϊνά καπάκια ηλεκτρικών εργαλείων, ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών, παιχνιδιών, ηλεκτρονικών αξεσουάρ, Η/Υ και μηχανημάτων. Εφαρμόζεται σε σταθεροποιήσεις καλωδίων και μικρών εξαρτημάτων και για να στεγανοποιήσει τρύπες πλαστικών δοχείων και δεξαμενών.

Σχετικά Προϊόντα

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ζήτησης και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Προστέθηκε στα Αγαπημένα