Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

Husqvarna Δίσκος Κοπής Elite-Cut S45 500mm 15 25.4

Κωδικός Προϊόντος: 599494760

432.00 

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Περιγραφή

Περιγραφή

Husqvarna Δίσκος Κοπής Διαμαντέ Vari-Cut S45 500mm 15 25.4

Ο Elite-Cut S45, που ανήκει στη σειρά μας Gold, είναι σχεδιασμένος ειδικά για την κοπή οπλισμένου σκυροδέματος. Αυτό ο κορυφαίος δίσκος διαθέτει δύο διαφορετικά σχέδια πλακιδίου: το νέο πλακίδιο Exo-Grit σχήματος Z-Edge και το νέο πλακίδιο Flat Exo-Grit με κοίλωμα άκρου. Η ιδανική επιλογή για ομαλή και αποτελεσματική κοπή με φορητούς κόφτες ισχύος και αρμοκόφτες χαμηλής ισχύος.

Βέλτιστη εμπειρία κοπής
Αναπτύχθηκε για ομαλότερη και ταχύτερη κοπή σε διάφορα είδη σκυροδέματος, όπως το σκληρό οπλισμένο σκυρόδεμα. Με αυτόν το δίσκο θα έχετε περιορισμένη πλευρική τριβή, χαμηλότερες δονήσεις και καλύτερη εκκένωση υγρών αποβλήτων.

Μεγαλύτερη Διάρκεια ζωής
Εκτός από το πλακίδιο σχήματος Z-Edge, αυτός ο δίσκος διαθέτει σχεδίαση Flat Exo-Grit που συμβάλλει στην αύξηση της διάρκειας ζωής του δίσκου μέσω της μείωσης της τριβής του πλακιδίου στα τοιχώματα του σημείου κοπής, ενώ παράλληλα βελτιώνει την εκκένωση των υγρών αποβλήτων.

Πιο έξυπνα χαρακτηριστικά για ασφαλέστερη κοπή
Για να περιοριστεί ο κίνδυνος ατυχημάτων που σχετίζεται με μάγκωμα ή/και κλώτσημα (τίναγμα), οι δίσκοι διαθέτουν οπτικές ενδείξεις για το πλευρικό διάκενο του δίσκου, ένδειξη διάρκειας ζωής, ένδειξη βάθους κοπής, ενδείξεις φθοράς και κατευθυντήριο βέλος σε χρώμα εφαρμογής.

Κόβει ταχύτερα, διαρκεί περισσότερο
Έως και 20% ταχύτερη κοπή και έως 10% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά.

Σχετικά Προϊόντα

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ζήτησης και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Προστέθηκε στα Αγαπημένα