Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

Συμπυκνωμένο Απολυμαντικό RM 735 20ml Karcher

Κωδικός Προϊόντος: 6.296-143.0K
MPN: 6.296-143.0

0.43 

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Περιγραφή

Περιγραφή

Ιδανικό για οικιακή χρήση, αλλά και για χρήση σε δημόσιους οργανισμούς, στον ξενοδοχειακό και γαστρονομικό κλάδο, στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και σε πολλές άλλες τοποθεσίες, το υγρό απολυμαντικό RM 735 – ελεγμένο σύμφωνα με το πρότυπο EN 14476 – είναι εντυπωσιακό χάρη στην υψηλή αποτελεσματικότητά του στην καταπολέμηση ενός ιδιαίτερα ευρέος φάσματος παθογόνων, συμπεριλαμβανομένου του νέου κορωνοϊού, SARS-CoV-2. Παρά τις σημαντικές βακτηριοκτόνες, μυκητοκτόνες και περιορισμένες ιοκτόνες ιδιότητές του, είναι ιδιαίτερα απαλό για τα υλικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε ακρυλικό γυαλί (Plexiglas®), λινοτάπητα, PVC και ανοδιωμένο αλουμίνιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμβατικό σπρέι για το σκούπισμα επιφανειών καθώς επίσης και να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερες επιφάνειες χρησιμοποιώντας το ψεκαστικό Cleaning Agent Sprayer, το μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης, το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης ή το PS 4/7 Bp Mister. Το απολυμαντικό RM 735 με ουδέτερο pH, δεν περιέχει αλδεΰδες, φαινόλες, αλκοόλη ή χλώριο και δεν αφήνει μόνιμη οσμή. Η συσκευασία των 20 ml παράγει 1 L έτοιμου προς χρήση απολυμαντικού ύστερα από αραίωση με νερό.

Τεχνικά στοιχεία
• Διάσταση συκευασίας: 20 ml
• pH: 7,6

Εφαρμογές
• Κουζίνες παρασκευής γάλακτος
• Απολύμανση επιφανειών
• Αίθουσες αναμονής και εξέτασης
• Γυμναστήρια και χώροι ευεξίας
• Υγειονομικές εγκαταστάσεις

Σχετικά Προϊόντα

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ζήτησης και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Προστέθηκε στα Αγαπημένα