Πανελλαδική Αποστολή

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα

Ασφαλείς Πληρωμές

Δωρεάν Επιστροφές εντός 14 ημερών

CALCIT Ecoflex C2TE S1 Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων 25kg

Κωδικός Προϊόντος: 617.000.002
MPN: ESCALC2TES1

14.57 

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Περιγραφή

CALCIT Ecoflex C2TE S1 Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων 25kg

Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το λευκό τσιμέντο. Έχει άριστη πρόσφυση στο πλακίδιο και εμφανίζει μεγάλη αντιολισθητική ικανότητα. Είναι ελαστική και ανθεκτική στην υγρασία. Έχει μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης (open time) και παρέχει υψηλή αρχική και τελική αντοχή συγκόλλησης. Ανήκει στην κατηγορία C2ΤE S1 σύμφωνα με ΕΝ 12004 και ΕΝ 12002.
Η ρητινούχα κόλλα EcoFlex προσφέρεται για συγκολλήσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρου που υπόκεινται σε ιδιαίτερη καταπόνηση. Είναι κατάλληλη για συγκολλήσεις αποροφητικών πλακιδίων, πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων, καθώς και γρανιτοπλακιδίων πάνω σε οποιοδήποτε απορροφητικό υπόστρωμα όπως μπετόν, σοβάς και τσιμεντοκονία. Ακόμα είναι κατάλληλη για την επικόλληση διακοσμητικών πλίθων και φυσικής πέτρας.

Σχετικά Προϊόντα

Σύνδεση
Create an account

Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με εχεμύθεια και να αποτρέψουμε την παράνομη ή αθέμιτη χρήση τους από τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0

Ζήτηση Προσφοράς

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ζήτησης και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.